Wihajster Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 to chyba jak Ci żona zrobi chcesz jeszcze cos sprzedac?? zdradził mi swój mały ,od dawna skrywany sekret nie spamuj w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 nakreciłem jeszcze dzisiaj dwa filmiki na szybko jak to teraz jedzie. (oczywiście na niemieckiej autostradzie ) tutaj pierwszy- ze startu nie jestem zadowolony ale narazie lepiej nie potrafie (tzn wyjdzie mi raz na 30 razy ) no i tutaj drugi: troche trzęsie ale mniej więcej chyba coś widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Ty a czemu tylko 180 max ma ? No i czemu tak wolno biegi zmieniasz ? Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez dziadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jeden kumpel mi powiedział całkiem na serio (tak średnio zna się na autach): Ty Siemian za***iście to jedzie ale jakoś strasznie czuć prędkość i mocno wieje przy tych 130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 dziś w Kozach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 ale się wolno zbiera do "setki" :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 ?....... niemiecka autostrada...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 taaa...między Makro ,a Decathlonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 no niemiecka, Hitler budował przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Siemian graty nowej furmanki, będziesz miał dobry fun teraz po B7 Będziesz w Krk to daj znać, zrobimy rajd do bidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 kozak jest golfik sam bym takiego przytulil Bierz coś takiego http://otomoto.pl/seat-leon-2-0-tsi-start-stop-dsg-cupra-C34080426.html http://otomoto.pl/seat-leon-cupra-r-C34061161.html Golfik fajny robi na prawdę robotę nie mogę się doczekać kiedy na żywo zobaczę i usłyszę ale jest tak jak pocas piszę musi być lipa trochę z taką mocą w ośce ;/ to jest jedyny minus ale za to dość potężny według mnie. Niezle są lecz ja jednak wolałbym golfa lub a3 albo ewentualnie a4 b8 2.0tfsi [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 taaa...między Makro ,a Decathlonem miedzy Kauflandem a skrzyżowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zebym ja sie z fejsa dowiadywal o takich rzeczach Gratki Marek fury, zajebiaszcza jest Teraz to bedziesz mogl sie polansowac bo jest czym Przelozyles juz dekielek z prawego przedniego kola w B7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupczak90 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Bardzo fajny golfik , nie widzę nigdzie rozpiski co będziesz dalej grzebał z autem (bo to chyba oczywiste, że będziesz grzebał, patrząc na poprzedni temat ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 SIEMIAN licznik wrzuć juz Premium jak będziesz zmieniał. W Vw nie ma takiej rzeźby ze zmiana licznika jak w audi. Wystarczy zmienic i zakodować vcdsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Znajdź mi taki licznik to wystawie. Od dwóch miesięcy codziennie takiego szukam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jest jest i to całkiem niedaleko Ciebie. Pewien Czech ma nowki Do mnie juz leci 5k6 czy 5k7 do Ciebie wchodzi? Bo dalej to 920880 si? Z Rki z niebieskimi wskazówkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 jesteś pewien co do tych licznikow? bo na rynku dużo chińczyków jest. do mnie powinny być 5K6920883. duzo tez jest zegaroow z cabrio ale nie wiem czy pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 jesteś pewien co do tych licznikow? bo na rynku dużo chińczyków jest. do mnie powinny być 5K6920883. duzo tez jest zegaroow z cabrio ale nie wiem czy pasja orignał VW Panie tak doczytałem ze masz miec 883. 5k7 jest z Cabrio i jest inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi