PJ3 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Ja bym powiedział, że intrygująco .... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Kurczę no i nie wiem. Albo sie komuś bardzo podoba albo w ogole... Boje sie ze to sie moze szybko opatrzec... Moja Madzia mnie wyśmiała ze mam chyba kryzys wieku średniego i ze jak tak okleje auto to kupi mi dres i świecące adidasy a mnie sie to strasznie podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 mnie sie tam pomysł podoba , zawsze to coś innego , poza tym folie można zawsze ściągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Bardzo kiepski pomysł z tym oklejeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 pomysł ciekawy inny niż wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 ja wiem, że fure trzeba nonstop rezać a jak nie ma juz co to przychodza do glowy wlasnie takie pomysly w tym momencie popieram Twoją żone, nie rób tego są pewne granice a ta "nowoczesność" jak ktoś uprzednio stwierdził jak da mnie jest do d*py powiem Ci tak, weźmy ktosia który jezdzi swoją pordzewiałą e316 z m pakietem i z wydechem od hundy, wszystko ok podoba mu sie ale jak patrzy na to co robił, czym jeździł po dwoch, trzech latach i wiecej to wtedy jeden wielki :facepalm: :facepalm: trust me siemian, tu bedzie to samo mam nadzieje, że ten przekaz podziała pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 ja wiem, że fure trzeba nonstop rezać a jak nie ma juz co to przychodza do glowy wlasnie takie pomysly w tym momencie popieram Twoją żone, nie rób tego są pewne granice a ta "nowoczesność" jak ktoś uprzednio stwierdził jak da mnie jest do d*py powiem Ci tak, weźmy ktosia który jezdzi swoją pordzewiałą e316 z m pakietem i z wydechem od hundy, wszystko ok podoba mu sie ale jak patrzy na to co robił, czym jeździł po dwoch, trzech latach i wiecej to wtedy jeden wielki :facepalm: :facepalm: trust me siemian, tu bedzie to samo mam nadzieje, że ten przekaz podziała pozdro wczytaj się jeszcze raz w to co pisałem...... ja nie pisałem o aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 siemian oklejaj jeśli tobie się podoba . Nie zwracaj uwagi na to co gadają inni , to tobie ma się podobać . Dla mnie to co pokazałeś jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) siemian oklejaj jeśli tobie się podoba . Nie zwracaj uwagi na to co gadają inni , to tobie ma się podobać . Dla mnie to co pokazałeś jest OK chyba po to napisał o tym, powklejal zdjecia zeby poznac opinie innych? gdyby byl zdecydowany to najpierw by to zrobil a pozniej sie pochwalil... @Arturo my tu o autach a Ty o budynku.. wyrwalem słowo z kontekstu nie doczytałem masz racje teraz jeszcze jak patrze na tą okleine golfa, to wyglada jak przed startem w wrc tam auta poobklejane były wszystkim co sie da Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez uszolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ3 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 A już miałem pisać do zielonych, żeby zamknęli ten wątek, bo nic się tutaj nie działo... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 ja wiem, że fure trzeba nonstop rezać a jak nie ma juz co to przychodza do glowy wlasnie takie pomysly w tym momencie popieram Twoją żone, nie rób tego są pewne granice a ta "nowoczesność" jak ktoś uprzednio stwierdził jak da mnie jest do d*py powiem Ci tak, weźmy ktosia który jezdzi swoją pordzewiałą e316 z m pakietem i z wydechem od hundy, wszystko ok podoba mu sie ale jak patrzy na to co robił, czym jeździł po dwoch, trzech latach i wiecej to wtedy jeden wielki :facepalm: :facepalm: trust me siemian, tu bedzie to samo mam nadzieje, że ten przekaz podziała pozdro chyba ktos miał tu złe wspomnienia ze stickerbomb-ami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Siemian dawaj, będzie coś innego. Może trochę bym zmienił koncepcje ale ogólnie kierunek dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Siemian to jakiś wypust firmowy? Bo właśnie dzisiaj widziałem takiego na drodze Nawet spoko to wyglądało ale czy bym tak zrobił swoje auto... Nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroN_87 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Siemian oklej tak jak ma Szymon z CS golfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Szymek ma troche inaczej bo tam jest folia wylewana i całe auto jest pokryte tym samym wzorem. Bije sie z myślami dlatego tutaj napisałem. Tzn mnie sie osobiście strasznie to spodobało (aczkolwiek boje sie tego ze nie widziałem tego na żywo a to tez calki inaczej). Boje sie czy nie opatrzy sie to szybko i nie bedzie mi sie juz podobać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ3 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zmień sobie w photoshopie tło i zamiast tego fajnego szklanego budynku, daj np. blok lub sklep. Wtedy oceń, czy wzór Ci się dalej podoba.... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Taki trochę nie Twój styl Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 ja wiem, że fure trzeba nonstop rezać a jak nie ma juz co to przychodza do glowy wlasnie takie pomysly w tym momencie popieram Twoją żone, nie rób tego są pewne granice a ta "nowoczesność" jak ktoś uprzednio stwierdził jak da mnie jest do d*py powiem Ci tak, weźmy ktosia który jezdzi swoją pordzewiałą e316 z m pakietem i z wydechem od hundy, wszystko ok podoba mu sie ale jak patrzy na to co robił, czym jeździł po dwoch, trzech latach i wiecej to wtedy jeden wielki :facepalm: :facepalm: trust me siemian, tu bedzie to samo mam nadzieje, że ten przekaz podziała pozdro chyba ktos miał tu złe wspomnienia ze stickerbomb-ami nic z tego kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Pomysł jest ok, lecz ja bym poszedł w jakieś barwy moro itp. Kiedys w Sportmajlu był chyba rs7 w takich wojennych barwach.. no kozak po calosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi