Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Świeży Nabywca B6 Kilka Pytań :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Kupiłem A4 b6 Avant i mam kilka pytań na które nie moge znaleźć jasnej odpowiedzi u wujka google.

1 Jak najlepiej pozbyć się uchwytu na telefon ? jest przykręcany od tyłu ?
2 Do Bagażnika należy się normalne koło zapasowe czy dojazdowe ?
3 Czy jest możliwość z oryginalnym Radiem zmiana subwoofera który jest w bagażniku na mocniejszy ? jak to zrobić ?
Chodzi mi o to czy można go wymienić na mocniejszy lub czy można podłączyć inny wzmacniacz ?

Opublikowano

2.Zależy co kto lubi.

Jedni mają dojazdówki, inni pełny wymiar.

Opublikowano

A jezcze inni pompkę i piankę w spraju. Tzw. Zestaw naprawczy

Co 2 punktu... Zostaną ci dziury. Pomysl nad dołożeniem uchwytu+telefon

Opublikowano

Co 2 punktu... Zostaną ci dziury. Pomysl nad dołożeniem uchwytu+telefon

To punkt 1.

Opublikowano
  • Autor

No właśnie mam w bagaźniku tylko lewarek pompkę oraz jakiś płyn w butelce co tam jeszcze powinno być ? widze miejsce na hak i inne rzeczy hak do linki ? Mam pytanie tam wejdzie pełen wymiar felgi ? czy musze mieć dojazd bo jak podniose dywan to jest takie wyrzeźbienie jak by pod dojazdówkę i potem odkrca się tę plastikową pokrywę ale nie znam się aczkolwiek wolałbym pełen wymiar.

Czy idzie gdzieś kupić taki telefon ? na allegro nie moge znaleźć :P

Opublikowano

Dojazdowka, uchwyt ma zaślepka i pod nią 2 sroby.

Opublikowano

np ebay...

http://www.ebay.pl/sch/sis.html?_nkw=Cullmann%20Adapter%20Nokia%20Handy%206100%20Audi%20VW%20Spiralkabel&_itemId=130152728023

tu masz przykładowe aukcje. szukaj co ci pasuje

ja miałem styropian ale teraz siedzi koło 17(bo kupiłem za grosze), do przymiarki wrzuciłem 18x8,5" i też spokojnie podłoga się zamykała.

Opublikowano

Na wystający uchwyt na telefon wieszałem gruszkę od CB. Na taśmie dwustronnej miałem przyklejony zaczep na gruszkę. To moja wersja bez demolki, w dodatku z wykorzystaniem tego uchwytu na telefon.

Też myślałem nad zakupem dodatkowego telefonu do autka, ale ostatecznie zrezygnowałem, bo miałem połączenie mojego telefonu z autem przez BT.

Opublikowano

to samo chciałem powiedzieć na uchwycie najlepiej zamontować gruszkę od CB

co do subufera można dołożyć drugi(ktoś ostatnio sprzedał montowane w org styropian

zazwyczaj w b6 były pianki a nie dojazdówki lub koło 5

Opublikowano

do uchwytu mam zamontowane ,,plecki,, do telefonu s4 i gruszka wisi....:))

w bagażniku mam teraz 16 stalowa - pełny wymiar....

a sub 2 bo ja wiem czy warto??:) wedle upodobań...mi stanowczo wystarcza:)

pozdr

Opublikowano

A ja wywaliłem uchwyt telefonu a w miejscu mocowania bezpośrednio dałem pod gruche CB. Teraz szukam przeznaczenia dla dolnej dziury.

Opublikowano

Witam Kupiłem A4 b6 Avant i mam kilka pytań na które nie moge znaleźć jasnej odpowiedzi u wujka google.

3 Czy jest możliwość z oryginalnym Radiem zmiana subwoofera który jest w bagażniku na mocniejszy ? jak to zrobić ?

Chodzi mi o to czy można go wymienić na mocniejszy lub czy można podłączyć inny wzmacniacz ?

1. Wymień tunel na taki bez uchwytu, koszt około 150zł. Lub zamocuj na uchwyt telefon

2. Wychodziły różne wersje z fabryki.

3. Wrzuć wzmacniacz + sub BOSE będzie spora różnica w mocy i basie

Opublikowano

Mam taki tel na sprzedaz jak co to PW

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podepnę się pod temat ponieważ też mam mocowanie telefonu nokia. Oglądając mocowanie uchwytu i próbując go wydrzeć czuć lekki luz, nie wygląda jakby miała zostać jakakolwiek dziura oprócz wygniecenia na tym plastiku z boku. Możliwe że wystarczy wyciągnąć radio żeby bezpiecznie zdjąć ten uchwyt?

Opublikowano

U mnie po uchwycie niezostały żadne dziury, był zamontowant tylko jedną sróbą przykręconą nadole jak kończy sie tunel i zaczyna sie podłoga

Opublikowano

Czyli miałeś inny typ mocowania.Po standardowym na przeciwko radia zostają 2 otwory.

Opublikowano

Dokładnie. To nie był oryginalny uchwyt.

Opublikowano

Ad.1 Kupić tunel bez uchwytu bo z dziurami głupio jeżdzić

Ad.2 Koło zapasowe/Dojazdówka/zestaw naprawczy - najlepsze rozwiązanie w avancie to dojazdówka, w piance winny być: lewarek, klucz do kół, srubokrent, haczyk do dekielków, uchwyt do holowania oraz plastykowy trzpień do wymiany koła

Ad.3 tak można ... temat grubszy i nie w tym dziale