duffy Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 wyrzuciło mi dzisiaj bład nr 17881 obwód układu węgla aktywnego przerwany ma ktoś info jak ten układ jest rozprowadzony po samochodzie, wyrzuca check engine, po skasowaniu od razu wraca, z góry dzięki za podpowiedzi,
jacek70 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zobacz czy nie syczy spod korka wlewu paliwa. Jeśli syczy to n80, czyli zawór odpowietrzenia zbiornika do wymiany. Tak miałem w ADR.
duffy Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2014 tzn, przy odpalonym aucie jeśli syczy to uwalony zaworek tak?
damian111 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 jeżeli po przejechaniu paru kilometrów odkręcisz korek paliwa i zejdzie powietrze to tak zaworek padł 30 zło za używke dawałem
simonJVC Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) odświeżę troszkę temat.. bo zastanawiam się czy ktoś posiada info jak ten układ jest rozprowadzony po samochodzie, bo też mam błąd 17881 obwód układu węgla aktywnego przerwany, ostatnio miałem ściągany pas przedni, a potem sam to wszystko skręcałem i podłączałem i mam nie podłączoną jedną kostkę.. i nie wiem gdzie ją podpiąć.. jak z lewej strony na filtrze powietrza jest ten n80, to moja nie podłączona wtyczka jest z prawej strony, przewód idzie z dołu... nie podłączona wtyczka: takie dość grube kable do niej idą.. czerwony i brązowy Edytowane 21 Listopada 2015 przez simonJVC
Rekomendowane odpowiedzi