chopin Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Witajcie ! W końcu przyszedł czas na mój wątek Chciałbym wam zaprezentować moje wymarzone i bardzo długo wyszukiwane AUDI A4 1.9 TDI AVF w przepięknym kolorze LZ5C „ Mauritius Blue Metallic” Generalnie po wcześniejszych autach (B5 1.9TDI AJM , BMW 330D 204 KM) kryteria wyszukiwania były następujące : -AUDI A4 B6 AVANT 1.9 TDI -samochód miał mieć przede wszystkim JASNE WNĘTRZE (bardzo nie lubie szarych ani czarnych) -skórzaną tapicerkę -tempomat -kierownicę multi -nawigację Po bardzo długich poszukiwniach na niemieckich i holenderskich portalach bo ok. 7 miesięcy (międzyczasie oglądając w polsce super laleczki nie bite nie kręcone ) POJAWIŁO SIĘ MOJE AUDI : I STAŁA SIĘ JASNOŚĆ Samochód sprowadziłem osobiście od jedynego prywatnego właściciela w Niemczech z Monachium w 2012 roku z przebiegiem 171 tys. Przemierzyłem bardzo dokładnie miernikiem lakieru - cały oryginał , wszystkie szyby oryginalne łącznie z przednią. Po podłączeniu Vaga też było czysto , pompki bardzo sprawne, nie mówiąc już o wyposażeniu które było grubo ponad moje zachcianki. Generalnie samochód bardzo pedantycznie zadbany , garażowany. A WIĘC : Marka: Audi Model: A4 B6 Silnik: 1.9 TDI 131KM AVF ( po schamowaniu wypluł 141,5 KM serii ) Rok : 2004 Przebieg: 171000km (udokumentowany do samego końca książką oraz fakturami z aso) Kolor: LZ5C „ Mauritius Blue Metallic” Pearl Effect Wyposażenie: -fotele FULL ELEKTRIK z pamięciami i schowkami oraz siateczkami na tyle JASNA SKÓRA !!! -bi-xenon ze spryskami -tempomat -światła Auto -CLH -PDC -moduł Bluetooth -elekryczne lusterka, grzane, elektrycznie składane, z pamięciami -lustro wewnętrzne fotochrom -kierownica multifunkcyjna, podgrzewana -radio Symphony II -nagłośnienie BOSE -pełny kolorowy FIS -mała navi -klimatronik 2-strefowy -centralny zamek -wspomaganie -abs -esp -poduszki powietrzne x8 -dzielona kanapa -podłokietnik przód podświetlany -podłokietnik tył z Mcdonaldem -pełen pakiet światło we wszystkich drzwiach oraz w nogach -szufladki podswietlane -swiatło w słonecznikach -podświetlane klamki -podświetlane nawiewy -ambiente -felgi 17'' 235/45/17 s-line -zawieszenie 1BE -20mm -fabrycznie przyciemnione szyby -wycieraczki AERO MODY JAKIE ZASZŁY : - RNS-E - zmieniarka CD w schowku pasażera - nowszy bluetooth z końcówką Q - pełny zewnętrzny pakiet S-line (przód ze spryskami , tył pod dwie rury i PDC) - wydech 1.8T - zaślepiony EGR - wypruty KATALIZATOR - listwy zewnętrzne S-line - wewnętrzne S-line od B7 (te mi się bardziej podobają) - TUNER TV + odblokowanie oglądania podczas jazdy - DVD - zmiana oprawek postojowych z H6W na W5W - Osram Led Driving 6000K W5W w postojówki - Osram Led Cree H11 w halogen 6000 K - soczewy z B8 (palą trawniki na poboczach ) - końcówki wydechów ULTER 90mm - SOFT bardzo delikatny na 165KM / 360 NM - jako że seria była bardzo bardzo zdrowa i udana, soft wgrany na osobnym sterowniku, a seria w razie "W" leży sobie w szafie - ori jasne gumowe wycieraczki w kolorze pod nogi (aby nigdy nie było sytuacji z wodą przy module komfortu ) - włącznik świateł w chromie PLANY : - grill z S4 góra - ZROBIONE - kratka dolna z S4 + docinka do ori kratki S-line - ZROBIONE - polerowanie szyby przedniej (bo jest oryginał od nowości i też już jest mocno zmęczona) - kiera multi w kolorze jakaś nowsza , zgrabniejsza - ZROBIONE - dokładka Quattro - jasne Recarosy w full elektriku z pamięciami - elektryczne szyby na tył - ZROBIONE - gałka zmiany biegó jasna w kolor (wzór s-linowy) - może zmiana dekorów na chrom ale narazie te mi się podobają - pakiet chrom dookoła szyb no to teraz fotki : aktualizacja już po wszystkich modach : grill S4 i dolna kratka S-line + S4 , PDC przód , dystanse, oprawki W5W i ledy osram , Soczewki B8+ mała przygoda z szoferką REZANKO -kiera B8 - poduszka , taśma ... - ledy - już 3 lata jeżdżą bezawaryjnie i nie powodują błędu spalonej żarówki na fisie - polecam każdemu soczewy z B8 - polecam każdemu ten mod bo światła przybywa nie 100 a 200 % 4 szyby w prądzie EGR i kat PAPA : dystanse : przód 10mm , tył 20mm H&R hebelki 320 : Ulterki 90 : rezanko kratki dolnej : - ori ledy na podświetlanie tablicy : zmiana ramek : włącznik świateł hybrydka chromowy z chromową obwódką troche starsze jeszcze bez dystansów : DEDYKOWANY ZESTAW TV - można oglądać w całej polsce i nawet na autostradach i nic się nie tnie ( to nie prawda co kolega WOSZU twierdzi że w Polsce nie ma jeszcze dobrej infrastruktury DVB-T bo jego zestaw działa tylko na postoju) przełącznik między DVD a TV Dzięki za uwagę i zapraszam do komentowania Edytowane 29 Stycznia 2017 przez chopin
Arkadiush Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 ładnie Chopin mam nadzieje że na OEM zobaczę je
serfin Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 O ten to poszedl na latwizne kupil mega wypasiona wersje i nie wiele ma do wyrezania tyl w elektryke zrob bo obciach a tak to wypas
chopin Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2014 O ten to poszedl na latwizne kupil mega wypasiona wersje i nie wiele ma do wyrezania tyl w elektryke zrob bo obciach a tak to wypas wiem właśnie , ale znaleźć w moim kolorze boczki na tył z elektryką graniczy z cudem
serfin Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Nie becz i tak masz z górki hyhyhy [emoji12]
KrzysiekA4 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 wiem właśnie , ale znaleźć w moim kolorze boczki na tył z elektryką graniczy z cudem Mimo wszystko kibel,do utrzymania białość masakra a i tego widać po skórze i te czołgi rosyjskie na wydechach,chyba nie w tempo .Jak dla mnie 1.9 na szwabie z nutką rosyjską(wypas za pop-ass)
chopin Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2014 wiem właśnie , ale znaleźć w moim kolorze boczki na tył z elektryką graniczy z cudem Mimo wszystko kibel,do utrzymania białość masakra a i tego nie widać po skórze i te czołgi rosyjskie na wydechach,chyba nie w tempo .Jak dla mnie 1.9 na szwabie z nutką rosyjską(wypas za pop-aas) ale ja właśnie o takim marzyłem i takiego cały czas szukałem. Nie mam dzieci więc narazie jest ok. Mi sie ten środek mega podoba
KrzysiekA4 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Sorki bez obrazy,ogólnie auto ok ,ale Twój tytuł w temacie stawił mnie na górnej półce ,dlatego taki komentarz 19 zdjęcie,bez urazy ale czy było wymieniane coś???schowek na bank
chopin Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Sorki bez obrazy,ogólnie auto ok ,ale Twój tytuł w temacie stawił mnie na górnej półce ,dlatego taki komentarz 19 zdjęcie,bez urazy ale czy było wymieniane coś???schowek na bank oj , przecież tytuł wiadomo że jest ironiczny wiadomo że dla każdego jego autko jest najpiękniejsze i jedyne
KrzysiekA4 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Sorki bez obrazy,ogólnie auto ok ,ale Twój tytuł w temacie stawił mnie na górnej półce ,dlatego taki komentarz 19 zdjęcie,bez urazy ale czy było wymieniane coś???schowek na bank oj , przecież tytuł wiadomo że jest ironiczny wiadomo że dla każdego jego autko jest najpiękniejsze i jedyne +10 Michał ale napisz szczerze wymieniany schowek??może lodówka??
chopin Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2014 (edytowane) Sorki bez obrazy,ogólnie auto ok ,ale Twój tytuł w temacie stawił mnie na górnej półce ,dlatego taki komentarz 19 zdjęcie,bez urazy ale czy było wymieniane coś???schowek na bank oj , przecież tytuł wiadomo że jest ironiczny wiadomo że dla każdego jego autko jest najpiękniejsze i jedyne +10 Michał ale napisz szczerze wymieniany schowek??może lodówka?? schowek był rezany . przekladka pod zmieniarke. lodowki nie chce bo nie bede mial miejsca na plyty cd i koncerty dvd Edytowane 7 Sierpnia 2014 przez chopin
tomcrack27 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 autko srodek mi srednio sie widzi ale autko ma sie tobie podobac
karol18183 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 jak płyty mozna schowac w schowek pod siedzenie lodowka to podstawa kazdy dziwi sie co to mowie o kierowcach aut typu astra
jozek726 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Sorki bez obrazy,ogólnie auto ok ,ale Twój tytuł w temacie stawił mnie na górnej półce ,dlatego taki komentarz 19 zdjęcie,bez urazy ale czy było wymieniane coś???schowek na bank Też mnie rozbawił
chopin Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Joooozek przecie wiadomo ze to specjalnie
Rekomendowane odpowiedzi