czupurek Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Witam Chciałem założyć sobie tempomat i komputer pokładowy. Podobno potrzeb do tego odpowiedni moduł kierownicy, manetka do tempomatu i manetka wycieraczek z przyciskami do kompa. No i oczywiście potem VAGiem to zaadoptować. Ile mogą kosztować te częsci, nie znam cen i nie chce żeby ktoś zdarł ze mnie. Pozdrawiam
Tytus Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Witam Było już na forum http://www.a4-klub.pl/smf/b6_wymiana_modulu_kierownicy_pod_tempomat_kierownice_multifunkcyjna-t23501.0.html
letallec Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Modul z manetkami mozna wyrwac od 150PLN w górę. Do tego VAG, odpowiednie torxy. Reszta zostałą opisana min w watku, który podał Tytus
czupurek Opublikowano 13 Września 2008 Autor Opublikowano 13 Września 2008 dzięki koledzy za odpisanie oczywiście czytałem tamten wątek wielokrotnie, tyle że nie widziałem tego o co zapytałem znalazłem na allegro moduł 8E0 953 549 N za 180 zł i wydaje mi się że to troszke za dużo. Pozdrawiam
letallec Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 dzięki koledzy za odpisanie oczywiście czytałem tamten wątek wielokrotnie, tyle że nie widziałem tego o co zapytałem znalazłem na allegro moduł 8E0 953 549 N za 180 zł i wydaje mi się że to troszke za dużo. Pozdrawiam Jesli to za sam modul, to za drogo. Z manetkami mozna brać za te pieniądze
czupurek Opublikowano 14 Września 2008 Autor Opublikowano 14 Września 2008 właśnie mi się tak wydawało
boberek Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 trzeba szukac i obserwowac ja komplet trafiłem za 280 zł połowe sprzedałem i wyniosło mnie to jakies 160 zł
Hołk Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 Manetki z tempomatem i sterowaniem fisa + moduł za 180 zl to super cena . Moje ceny są wystawiane z głową + jakieś negocjacje to naprawdę dobre oferty. Niektórzy na allegro to naprawdę przesadzają np. w przypadku stelaża pod navi 400zł!!!! nigdy tyle nie zapłacę. To akurat nie była moja aukcja ale właśnie za tyle sprzedałem koledze moje kompletne manetki. Pozdrawiam
czupurek Opublikowano 15 Września 2008 Autor Opublikowano 15 Września 2008 to prawda że kolega hołk ma normalne ceny a nie wyssane z palca serdecznie go polecam
Rekomendowane odpowiedzi