Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kluczyk W B7 Nie Działa : (

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chlopaki Pomocy dzisiaj chyba padła mi bateria w kluczyku w moim b7 po nacisnieciu przycisku "otwórz" brak reakcji kilka dni wczesniej raz dzialal a raz nie

- Po wsadzeniu kluczyka do zamka i przekreceniu go wszystkie zamki sie otwieraja zamykaja itp

- Czy moge spokojnie wymienic baterie bez ryzyka rozkodowania itp ??

- Typ kluczyka 315Mhz H01/s40 7506 10904602030375

Jaka bateria tam "siedzi "

Dzieki

Opublikowano

Po wymianie baterii powinno być ok. Chyba że to coś innego.

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Po wymianie baterii tak bywa, że nie działa zdalne sterowanie centralnego zamku. Ale jak odpalisz auto tym kluczykiem to sterowanie powinno powrócić.

Opublikowano

Jestem przed wymianą baterii , możecie podpowiedziec jaką baterie kupic ?

Opublikowano

CR 2032

Opublikowano

CR 2032

Uprzedziłeś mnie.

Natomiast zakodowanie kluczyka wykonujesz poprzez otwarcie drzwi z klucza, przekręcecasz kluczyk w stacyjce na zapłon, wyciągasz kluczyk i pilot powinien działać.

Opublikowano (edytowane)

CR 2032

Uprzedziłeś mnie.

Natomiast zakodowanie kluczyka wykonujesz poprzez otwarcie drzwi z klucza, przekręcecasz kluczyk w stacyjce na zapłon, wyciągasz kluczyk i pilot powinien działać.

Jak przestanie dzialac po wymianie baterii to wkładasz do stacyjki przekrecasz na zapłon i wciskasz open 5sec lub robisz to vagiem

Edytowane przez Wihajster
Opublikowano

Dzieki mykam do sklepu po baterie i bede działał , jeszcze wczoraj jak odwozilem "Pare Młodą'' zauważyłem ze nie oswiecają się halogeny z CLH ostatnio wymieniali mi rozrząd to mozliwe ze cos odpieli chyba ze , przypadkiem dezaktywowali tą funkcje podczas ustawiania czynnosci serwisowych

Coś dla "potomnych"

Wymiana bateri dla b7 i a6 od 2005

Typ baterii CR 2032

Progrmowanie

1.wsadzamy kluczyk do stacyjki > przekręcamy na pozycje "zapłon" > przytrzymujemy przycisk "otwórz drzwi" na 10 sek > wyciągamy kluczyk >GOTOWE

Opublikowano

witam

ja w moim aucie robie tak :

wkladam klucz przekrecam na zaplon (nie odpalam auta), czekam ok 3-5 sekund , wyciagam klucz ze stacyjki i naciskam guzik otwierania w kluczyku .slysze jak odzywa sie central i mrugna kierunki , i gotowe wszystko dziala.:)

Opublikowano

Procedura przyuczania pilota po wymianie baterii tak jak opisał Wihajster. :closed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...