Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AWT] Gdzie w avancie jest miejsce na gaśnicę ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Małe ptyanie do użytkowników avanta :decayed:..

Czy w avancie jest jakieś konkretne miejsce na gaśnice? :mysli:..

Opublikowano

Ja trzymam w prawym schowku w bagazniku, ale nie wiem, czy to miejsce do tego przeznaczone :decayed:

Jak kupilem samochod, to gasnicy nie bylo :mysli:

Opublikowano

Niestety, mam ten sam problem... Na razie gaśnica leży pod fotelem i się tłucze na ostrych zakrętach... Chętnie bym ją gdzieś zamontował w odpowiednim i przeznaczonym dla niej miejscu

Opublikowano

A jak to jest w Sedanie?

Ja kupiełm auto z niemiec, a tam gaśnica nie jest wymagana i w standardowym wyposażeniu jej nie było.

Opublikowano

z doświadczenia wiem że jak auto zacznie się palić to ta gaśnica na niewiele się zdaje :thumbdown:

a gdzie ją zamontujecie to już zależy od widzimisię użytkownika, ja w avancie mam w lewym schowku w bagażniku.

Opublikowano

Ja też trzymam swoją w lewym schowku kufra. A tak w ogóle to kilogramową można sobie gasić... papierosa :tongue4:

Opublikowano

w/g kodeksu powinna być w dostępnym miejscu czyli w kabinie ja trzymam w lewym schowku bagażnika :przebiegly:

Opublikowano

w sedanie jest miejsce po prawej stronie we wnece

Opublikowano

Panowe auto powinno miec z prawej strony bagaznika (sedan)..

...Jednak moja A4 byłą sprowadzana z włoch a tam nie est wymagana gaśnica

Mysle cały czas gdzie ja przymontowac, niemam nawet tej zagrody na osprzetowanie

Póki co narazie jezdze jeszcze bez gasnicy - naszczescie kontroli drogowej jeszcze nie miałem:)

Opublikowano

Zamontuj schowek w bagaznikku i juz masz idealne miejsce :> Ja mam tam zmieniarke na cd i jeszcze gasnica sie miesci :)

Opublikowano

Ja ma w kabinie z przodu od strony pasażera, wydaje mi się, że jest to bardzo dostępne miejsce i nikomu nie przeszkadzające (sedan)

Opublikowano

ja mam pod fotelem i pod fotelem pasażera i w tylnych dwóch schowkach w bagażniku

Opublikowano

masz 4 gasnice ?

Opublikowano

ja mam pod fotelem i pod fotelem pasażera i w tylnych dwóch schowkach w bagażniku

To prawie woz strazacki :tongue4:

Opublikowano

panowie ja tylko zartowałem :hi:

Opublikowano

A jak to jest w Sedanie?

Ja kupiełm auto z niemiec, a tam gaśnica nie jest wymagana i w standardowym wyposażeniu jej nie było.

Ja trzymam gaśnice w małym kartoniku :kox: razem i innymi klamotami
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak napisał WOJTEKCE w/g kodeksu powinna być w dostępnym miejscu (pod ręką) czyli w kabinie ja trzymam w prawym schowku bagażnika

Opublikowano

ja oryginalnie mam zamocowaną po lewej stronie we wnęce w bagażniku , ma prawie 13 lat:)

Opublikowano

Jak napisał WOJTEKCE w/g kodeksu powinna być w dostępnym miejscu (pod ręką) czyli w kabinie ja trzymam w prawym schowku bagażnika

z doświadczenia wiem że jak auto zacznie się palić to ta gaśnica na niewiele się zdaje :thumbdown:

a gdzie ją zamontujecie to już zależy od widzimisię użytkownika, ja w avancie mam w lewym schowku w bagażniku.

A wiec moim zdaniem nie ma różnicy gdzie ja sie trzyma :polew:

Opublikowano

A wiec moim zdaniem nie ma różnicy gdzie ja sie trzyma :polew:

Moim zdaniem to wielka różnica.Przy załadowanym bagażniku do pełna chciałbym Cię zobaczyć w potrzebie jej natychmiastowego użycia :shocked: