Wasyl622 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witam panowie mam taki problem pozbyłem się czarnego dymu gdy kopcił lecz niestety nie wiem, czy jest to normalne , że gdy dodaje gazu obroty od 2800 do 4000 tys 3800 po spuszczeniu gazu słychać gwizd z tłumnika nie wiem co to może być i czy jest to normalną , rzeczą Dodam , że na wolnych obrotach tego nie ma pod czas jazdy nie wiem nie jestem w stanie tego spardzić ani określić tylko gdy dodaje gaz obroty spadają i słychać gwizd lub jak to można nazwać świst z tłumika
jacek70 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Się po prostu kończy. To pierwsze oznaki.
Wasyl622 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2014 ale co się kończy turbo co można w takim wypadku zrobić da się to jakoś uratować i nie rozumię co się kończy i co należy zrobić w takim wypadku Co mam rozumieć się kończy turbina czy da się ją uratować
tomasz102 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Nie koniecznie się kończy. Dużo też zależy od stylu jazdy. Jeżeli osobiście Ci to nie przeszkadza to nic z tym nie rób.
Wasyl622 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 mam pierwszy raz dizla powiedz mi skrzynia 5 biegowa jak mogą być najmniejsze obroty 2 000 najmniejsze największe jake jade to 3 000 obrotów czasem 3500 tys
Rekomendowane odpowiedzi