neoxpl Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Witam. Po przekereceniu zaplonu slychac brzeczenie z przepustnicy czyli trwa adaptacja a teraz pytanie. Czy po kazdym przekreceniu kluczyka powinna brzeczec czyli adaptowac? bo tak jest u mnie a u znajomego w AHL nie brzeczy za kazdym wlaczeniem kluczyka.
Kejsi Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 W ahl nie ma co Buczec, przepustnica jest na lince nie wiem jak to jest w ADP, ale dźwięk który słyszysz to wydaje mi się ze to pompka paliwa
jacek70 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Tak ma być. W adr miałem podobnie.
neoxpl Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Czyli po kazdym przekreceniu zaplonu powinna brzeczec? To dlaczego u znajomego w ahl nie brzeczy? Kejsi przepustnica na linke ale krokowy w przepustnicy elektryczny.
Kejsi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No niby racja ale jestem pewien że tego nie usłyszysz, budzenie które mówisz to jest pompka paliwa, może koledze dobrze zaworek zwrotny trzyma i nie musi dbijać paliwa
neoxpl Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) No niby racja ale jestem pewien że tego nie usłyszysz, budzenie które mówisz to jest pompka paliwa, może koledze dobrze zaworek zwrotny trzyma i nie musi dbijać paliwa Kejsi mylisz się odłącz aku następnie podłącz i sprawdź u siebie. Od kiedy pod maska w okolicy przepustnicy jest pompa paliwa ? Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez neoxpl
Kejsi Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No nie wiem jak ty to sprawdzałeś, ale myślę że siedząc w środku nie jestem w stanie nasunac głowy nad przepustnice i jednocześnie przekręcić kluczykiem dlatego tak myślałem xd
neoxpl Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Adaptacja troszkę trwa wiec możesz włączyć zapłon wysiąść z samochodu i zdarzysz osłuchać. Wracam do pytania czy w ADP na pewno po każdym przekręceniu zapłonu powinna trwać adaptacja przepustnicy "brzęczenie"??
xXPiotrekXx19 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 ja u siebie też mam jakieś buczenie z pod maski a mam już wogóle inną przepustnicę i powiem tak że nie zwracam na to uwagi bo jeżeli by w trakcie przekręcenia na zapłon miał bym czekać to bym chyba zszedł na zawał ja przekręcam i od razu odpalam auto to po takim zabiegu jak bym odpalił w trakcje adaptacji to na vagu nie było by pokazane ADP OK a ja mam tak cały czas więc to nie możliwe żeby była adaptacja przy każdym przekręcaniu kluczyka bo to by było nie logiczne
neoxpl Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ok dzieki za pomoc bo myslalem ze moja jest uszkodzona ze caly czas przeprowadza adaptacje.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 zawsze przy przekręcaniu na zapłon coś brzęczy jak nie pompa paliwa to jakieś przekaźniki więc się nie martw o to
Rekomendowane odpowiedzi