tomaszu Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Koledzy, muszę wymienić skrzynię biegów w Audi A3 1.6 '98r., ale z tego co wiem to były różne te skrzynie w tych autach. Czy ktoś z Was ma możliwość dojścia po numerze nadwozia jaka dokładnie ma być ta skrzynia? Sprawa pilna, bo jutro chcę jechać na giełdę. Oto nr nadwozia: WAUZZZ8LZXA010087 Z góry dziękuję za pomoc.
Tukan Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Zapewne skrzynia jest załozona,bo na niej powinno byc oznaczenie...a wg mnie po numerach sie nie dojdzie
Suli Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Kumpel umozliwił mi dostęp do ETK'i :> - niestety w wersji podstawowej, bo coś jest problem z upgade'ami Ale po numerze vin wychodzi, że symbol silnika to AEH, a skrzyni biegów to DPL, natomiast rok modelowy samochodu to już '99. Numer katalogowy części dla kompletnej skrzyni to 02K 300 045 EX. Dobrze byłoby, gdyby jednak ktoś bardziej biegły w programie ETKA to jeszcze potwiedził.
Kocky Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Ale po numerze vin wychodzi, że symbol silnika to AEH, a skrzyni biegów to DPL, natomiast rok modelowy samochodu to już '99. Numer katalogowy części dla kompletnej skrzyni to 02K 300 045 EX. Moja Etka tez wyświetla takie informacje
lukaszr Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Ale po numerze vin wychodzi, że symbol silnika to AEH, a skrzyni biegów to DPL, natomiast rok modelowy samochodu to już '99. Numer katalogowy części dla kompletnej skrzyni to 02K 300 045 EX. Moja Etka tez wyświetla takie informacje Moja ETKA wyświetla inne informacje, a mianowicie:
Tukan Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Ale po numerze vin wychodzi, że symbol silnika to AEH, a skrzyni biegów to DPL, natomiast rok modelowy samochodu to już '99. Numer katalogowy części dla kompletnej skrzyni to 02K 300 045 EX. Moja Etka tez wyświetla takie informacje Moja ETKA wyświetla inne informacje, a mianowicie: Kurde niezla Etka
tomaszu Opublikowano 14 Września 2008 Autor Opublikowano 14 Września 2008 No i teraz która ETKA mówi prawdę? Na giełdzie złapałem kilka kontaktów do ludzi, którzy zamieniają skrzynie na sprawną i dają miesiąc gwarancji na sprawdzenie, więc chyba nie powinno być problemów z tymi oznaczeniami. Ogólnie dziękuję wszystkim za pomoc. :th:
lukaszr Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 No i teraz która ETKA mówi prawdę? U mnie wyświetliło konkretnie bez możliwości wyboru, a ETKA nie pamiętam żeby się pomyliła.
Suli Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 W tej sytuacji radzę radzę jedak posłuchać Łukasza. W tych sprawach sam mu bardziej wierzę niż sobie
Rekomendowane odpowiedzi