Lukas Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 a co my mamy powiedziec jak bede jechal z zamoscia cos pewnie z 900kilosow miron ma podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Słupsk jeszcze, jeszcze, ale Ustka to faktycznie troszkę daleko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Słupsk jeszcze może być - a tak wogóle to my goście jesteśmy i na przychylność liczymy :>. A tak wogóle co to za kapryszenie : jeden widzę ma diesla a drugi 1.6+lpg - Lukas pożycz im furke niech sobie zatankują i przejadą dla porównania 100 km to odrazu wsiądą w swoje furki i bez gadki do Ustki przyjadą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Jaki portwel , taki samochód :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Słupsk jeszcze, jeszcze, ale Ustka to faktycznie troszkę daleko.... co Ty pitolisz, Ustka jest 18km od słupska , co to za odleglość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 no ok jak juz tak pitolicie to te 18 kilosow my zrobimy i bedziemy na herbacie u Zdenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian100 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 To wszyscy pojedziemy do Zdenia na herbate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 co Ty pitolisz, Ustka jest 18km od słupska , co to za odleglość Mapy przed oczami nie miałem to mi się popitoliło Może być Ustka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian100 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Mapy przed oczami nie miałem to mi się popitoliło Może być Ustka! Mateo może zrzucimy się na wache i pojedziemy jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Mateo może zrzucimy się na wache i pojedziemy jednym Rada plemienia stwierdziła, że jak coś to jedziemy na cały dzień. Możemy was/ciebie zabrać jak się zmieścicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 no ok jak juz tak pitolicie to te 18 kilosow my zrobimy i bedziemy na herbacie u Zdenia nie widzę problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 OK Panowie - ja się pakuje i dziś wyruszam i równocześnie urywa mi się kontakt z netem więc liczę na info SMS co do konkretów zlociku ( Zdeniu masz mój nr więc czekam na info a z Lukasem i Cubrem jestem w kontakcie ) - pozdrawiam i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zdeniu masz mój nr więc czekam na info łokey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 uwaga, uwaga panowie : mam ważny komunikat ... Dośc słaby mam kontakt z internetem ostatnio, więc raz mi tu pisac jaka data jest ustalona ? Bo moze zdaze wrócic z południa kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 uwaga, uwaga panowie : mam ważny komunikat ... Dośc słaby mam kontakt z internetem ostatnio, więc raz mi tu pisac jaka data jest ustalona ? Bo moze zdaze wrócic z południa kraju 7.07.07 Słupsk/Ustka godz. do ustalenia :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 7.07.07 Słupsk/Ustka godz. do ustalenia No ja niestety bede w tym dniu na podlasiu takze odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goodspit Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 a ja dziś wyjeżdżam do 3 miasta ale do Słupska/Ustki w sobotę nie będę mógł przyjechać niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 7.07.07 Słupsk/Ustka godz. do ustalenia Tego dnia w 3 mieście będę wiec chyba nici ze spota bo do Ustki to nie dojadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 W związku z powyższym może rada starszych podejmie decyzję co do konkretów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 No mysle ze z Mironem i ze Zdeniem jakos sie stykniemy w Ustce jestem od 7 do 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi