Tomeks Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 no wiadomo:grin:,równie mocno cie nienawidze:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benczo Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Dzięki za zaproszenie Tomeks na pewno pojawię kiedy pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Najlepszego Tomuś Alvaro zlituj się i połóż wreszcie dywanik na tym dukcie krzyżackim. Wanna z wapnem skręcała do ciebie na pole o 14tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Nie trzeba było zalecieć na kawę ?? Miałbyś gdzie zaparkować - przed halą dopiero co wylany cały plac pod tira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 dzieki Gilon:hi: ---------- Post dopisany 27-10-2012 at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany 26-10-2012 at 19:18 ---------- mateo,zobacz co sie dzieje,a Ty mi jeszcze oponek nei zmieniłeś,prosze cie,zastanów sie nad swoim postępowaniem,przemyśl i... ...zadzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Pumex foto z 3M ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 ta,pól godz temu,wrzeszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Kuźwa chyba idzie do mnie trzeba spier.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Stałem na slowackiego o 18.nikt nie chciał jechac i nie mialem gdzie q potestowac:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 a ja nie mam jeszcze eSy poskladanej , a tak bym sie wybral do gdanska na latanie bokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 jako że przyszedł koniec opierdalania sie,poszukuje babeczek do pracy w sklepie spoż.,gdańsk wrzeszcz,jakby który słyszał,niech daje znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 jako że przyszedł koniec opierdalania sie,poszukuje babeczek do pracy w sklepie spoż.,gdańsk wrzeszcz,jakby który słyszał,niech daje znać No w końcu Tomeks się ogarnął bo lipa tak płacić co miesiąc za damski ch..j:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 no lipa jak c**j,zwłaszcza że teraz płace już 2800:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 k**wa to grubo...szkoda kasy lepiej wyłożyć na coś innego:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Jebac zime, mam webasto :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 będzie jutro ktoś na spocie u Ola? Po której stronie drogi jest nowy warsztat Ola? Jest jakiś szyld, bo nie wiem czy trafie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 po prawej,na terenie hurtowni alkoholi,szyld jakiś tam jest,taka szmata:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 jak koło alkoholi to napewno znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 za takim małym CPN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ano wlasnie, kto jutro sie wybiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi