Opublikowano 20 Grudnia 201411 l Ja dopiero ruszam ze slupska wiec jezeli juz to ede spozniony Rozumiem ze d*pa
Opublikowano 20 Grudnia 201411 l Tomeks co się dziwisz wykończyłeś małolactwo i nikt już nie chce przyjeżdżać
Opublikowano 20 Grudnia 201411 l Jak mam sie z piz*ami spotykać,to juz wole,zeby spotów nie było A w ogóle,to Bieniek był niemiły
Opublikowano 20 Grudnia 201411 l Jak mam sie z piz*ami spotykać,to juz wole,zeby spotów nie było A w ogóle,to Bieniek był niemiły O Bienku nie wspominam
Opublikowano 20 Grudnia 201411 l Zajechałem na chwile do Olka ale nikogo nie było, Olo zresztą chwile po 13 zawinął się do domu.
Opublikowano 22 Grudnia 201411 l Zróbmy coś w tygodniu po świętach,ruch mniejszy i może będzie więcej czasu.
Opublikowano 3 Stycznia 201511 l Najlepszego, zeby spoty cześciej wychodziły coby mozna sie było od czasu do czasu wybrać
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l Panowie i Panie! Czy macie jakiś namiar na busa, który mógłby przewieźć ok 17 osób? Potrzebuję na 7 lutego na wieczór kawalerski, transport między Sopotem, a Gdańskiem.. dokładne miejsca poznam do końca miesiąca.
Opublikowano 5 Stycznia 201511 l Twoj?? najpierw to trzeba mieć się z kim żenić kolega z klasy bierze ślub