Tomeks Opublikowano 31 Stycznia 2022 Opublikowano 31 Stycznia 2022 7 godzin temu, mydlo napisał: Polecam się na przyszłość… Noo mozna by jakiegoś spotka skręcić w końcu….tylko A4 chyba nikt już nie ma?
mydlo Opublikowano 31 Stycznia 2022 Opublikowano 31 Stycznia 2022 6 godzin temu, Tomeks napisał: Noo mozna by jakiegoś spotka skręcić w końcu….tylko A4 chyba nikt już nie ma? Jak trzeba to mogę mieć ?
dRACoNIx Opublikowano 2 Lutego 2022 Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) czas by było ale gdzie i o której? Edytowane 2 Lutego 2022 przez dRACoNIx
GILI Opublikowano 2 Lutego 2022 Opublikowano 2 Lutego 2022 (edytowane) W piątek mnie pasuje. Nie mam,ale mogę też przyjechać nawet a4 Edytowane 2 Lutego 2022 przez GILI
TommiA6 Opublikowano 3 Lutego 2022 Opublikowano 3 Lutego 2022 no to szybka decyzja co i jak, mi piątek też pasuje. może być matarnia żeby już nie komplikować, 20?
george Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 W dniu 3.02.2022 o 10:28, TommiA6 napisał: no to szybka decyzja co i jak, mi piątek też pasuje. może być matarnia żeby już nie komplikować, 20? Jestem za.
TommiA6 Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 U mnie mechanik dał d*py i nie zrobił auta, muszę odpuścić
MaTeo85 Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 22 minuty temu, george napisał: Reszta załogi, czy ktoś zjawia się? Na mnie nie ma co liczyć tym razem, bujam się na wodach norweskich jeszcze kilka dni zanim wrócę do kraju.
jaca.13 Opublikowano 6 Lutego 2022 Opublikowano 6 Lutego 2022 Mateo daj znaka jak wrócisz z tych bujanych wakacji ,fajnie byłoby się spotkać ze starą gwardią Mydło,Łepski,Bieniek,Gili,Olo,Alona,Tomex itd plus młodsze pokolenie i powspominać stare czasy proponuje najbliższa sobota na 18 ? wpisujcie się kto chętny ?
DaveLove Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 Panowie, jeszcze miesiąc może dwa i na stałe przenoszę się do Gdańska. Wtedy z chęcią wpadnę na spot
Łepski Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 20 godzin temu, jaca.13 napisał: Mateo daj znaka jak wrócisz z tych bujanych wakacji ,fajnie byłoby się spotkać ze starą gwardią Mydło,Łepski,Bieniek,Gili,Olo,Alona,Tomex itd plus młodsze pokolenie i powspominać stare czasy proponuje najbliższa sobota na 18 ? wpisujcie się kto chętny ?
mydlo Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 22 godziny temu, jaca.13 napisał: Mateo daj znaka jak wrócisz z tych bujanych wakacji ,fajnie byłoby się spotkać ze starą gwardią Mydło,Łepski,Bieniek,Gili,Olo,Alona,Tomex itd plus młodsze pokolenie i powspominać stare czasy proponuje najbliższa sobota na 18 ? wpisujcie się kto chętny ? Siemka Jaca, z chęcią podjechał bym zobaczyć stare mordki i nowych dorumowiczów, ale napewno w tą sobotę nie dam rady. A może tak w tygodniu wieczorkiem?
Rekomendowane odpowiedzi