lewiatan1989 Opublikowano 1 Sierpnia 2024 Opublikowano 1 Sierpnia 2024 To jeszcze takie wygrzebałem. Chociaż ostatnio usłyszałem, że nie potrafię robić zdjęć samochodów ? PS. Z racji tego, że komunikacja naszej trójmiejskiej ekipy przesiadła się na messengera osoby chętne dołączyć do tego zacnego grona proszone o kontakt na priv będziemy dodawać
lewiatan1989 Opublikowano 3 Października 2024 Opublikowano 3 Października 2024 (edytowane) Czasem przydaje się stara miejscówka, szczególnie gdy aura pogodowa nie sprzyja... Edytowane 3 Października 2024 przez lewiatan1989 4
duzy616 Opublikowano 30 Października 2024 Opublikowano 30 Października 2024 Gdzie w Trójmieście ustawie (skalibruje) lampy matrix ? Byłem na SKP i prawa lampa świeci za wysoko.
alvaro Opublikowano 30 Listopada 2024 Opublikowano 30 Listopada 2024 Panowie gdzie w 3m zrobię felgi z frontami cnc? Mam 2 komplety do odnowienia.
Tomeks Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca W dniu 30.11.2024 o 11:28, alvaro napisał(a): Panowie gdzie w 3m zrobię felgi z frontami cnc? Mam 2 komplety do odnowienia. Normalnie to u tujki,ale ciągników nie obsługują cebularzu ?
Rob@k Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Witam @NervaR coś organizujcie w ten czwartek bo jestem w pobliżu i bym podjechał?
george Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca 11 godzin temu, Rob@k napisał(a): Witam @NervaR coś organizujcie w ten czwartek bo jestem w pobliżu i bym podjechał? Zazwyczaj zgadujemy się na około 2 godzin przed wyjazdem. Od dłuższego czasu jest to nasz punkt zborny. Mapy Google MAPS.APP.GOO.GL Parking .
Rob@k Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca 29 minut temu, george napisał(a): Zazwyczaj zgadujemy się na około 2 godzin przed wyjazdem. Od dłuższego czasu jest to nasz punkt zborny. Mapy Google MAPS.APP.GOO.GL Parking . To dajcie znać, jak będzie się coś działo.
NervaR Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Godzinę temu, Rob@k napisał(a): To dajcie znać, jak będzie się coś działo. Wszystko zależy od pogody. Jak będzie sucho to podjadę na pewno jeśli będziesz
george Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Godzinę temu, NervaR napisał(a): Wszystko zależy od pogody. Jak będzie sucho to podjadę na pewno jeśli będziesz Też powinienem być.
Rob@k Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca (edytowane) To dajcie znać czy będziecie na pewno, bo mam parę km. Nawi pokazuje mi godzinę drogi. Byłem już pod Narodowym na jednoosobowym spocie 🤣 Edytowane 29 Lipca przez Rob@k 1
george Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Godzinę temu, Rob@k napisał(a): To dajcie znać czy będziecie na pewno, bo mam parę km. Nawi pokazuje mi godzinę drogi. Byłem już pod Narodowym na jednoosobowym spocie 🤣 U nas minimum 3 osoby. Pewnego razu byłem ja i @DaveLove. Może @NervaR i @lewiatan1989 mieli dwuosobowy spot.
lewiatan1989 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca 11 godzin temu, Rob@k napisał(a): To dajcie znać, jak będzie się coś działo. Kurza stópka... Ja będę startował na urlop 😢
Rob@k Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Godzinę temu, lewiatan1989 napisał(a): Kurza stópka... Ja będę startował na urlop 😢 Wyjedziesz najwyżej godzinę później 🤣
MaTeo85 Opublikowano Środa o 10:32 Opublikowano Środa o 10:32 A ja nie zdążę do tego czasu z roboty wrócić 😢 a tez bym chętnie podjechał.
NervaR Opublikowano Czwartek o 10:02 Opublikowano Czwartek o 10:02 Jakby co 19.30 będę Ja , Mariusz i Paweł, może ktoś jeszcze . Oprócz tego 100 innych aut , więc jak masz ochotę to wpadaj @Rob@k 😁
Rob@k Opublikowano Czwartek o 13:20 Opublikowano Czwartek o 13:20 3 godziny temu, NervaR napisał(a): Jakby co 19.30 będę Ja , Mariusz i Paweł, może ktoś jeszcze . Oprócz tego 100 innych aut , więc jak masz ochotę to wpadaj @Rob@k 😁 Będę. Ta lokalizacja co podał @george 1
Rekomendowane odpowiedzi