Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sie zdziwilem bo myslelem ze dostane przy starcie z rolki

a niby czemu :mysli:,przecież jechałem za tobą,musiałem czekać aż ty depniesz i dopiero mogłem cisnąć :naughty:

Olo,nie świruj :cool1:,jak cię znam,to czekałeś aż silnik osiągnie optymalne obroty,jak już byliśmy na obwodnicy właściwej,siadłem ci na tył,wyrównaliśmy prędkości,po czym przez chwilę zacząłeś delikatnie przyspieszać (wcześniej rzeczone optymalne obroty :wink4:) i nagle rura :evil:,wiadomo że jadący z przodu ma przewagę startu :gwizdanie:,start z rolki,to jazda obok siebie z identyczną prędkością i start na 1,2,3 :cool1:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chłopaki co może być cięte z moją klimą?? rano działała normalnie a po południu jak odpaliłem audika pod firmą (stał na słońcu) klima nie chłodzi, nie włącza sie ten drugi wentylator :confused4:

bezpieczniki są OK, ogólnie klimatronik działa, nawiew jest ale nie chłodny

Przemas liczę na Ciebie :cool1:

Opublikowano

chłopaki co może być cięte z moją klimą?? rano działała normalnie a po południu jak odpaliłem audika pod firmą (stał na słońcu) klima nie chłodzi, nie włącza sie ten drugi wentylator :confused4:

bezpieczniki są OK, ogólnie klimatronik działa, nawiew jest ale nie chłodny

Przemas liczę na Ciebie :cool1:

:mysli: a napełniałeś??

Opublikowano

w tym roku nie, w zeszłym jak kupiłem audi tez nie bo chłodziła jak 3 zamrażalniki :kox:

w poniedziałek pojadę dopełnić bo juz w tym tygo nie mam czasu, ale dziwne że się wiatrak nie włącza :wallbash:

sprawdzałem czy jest gaz, odkręciłem tą zaślepkę plastikową z zaworka gdzie się przykręca przewody jak się napełnia i spróbowałem wcisnąć ten "grzybek " wcisnął się bardzo lekko ale jakiś gaz tam jest

możliwe że jest go tam poprostu zamało

Opublikowano

Alvaro zająłeś moje 120 miejsce :evil: :evil:

Opublikowano

witam też jestem za tym żeby sie spotkać w sumie ogojętne jest mi gdzie ale jestem z Gd więc matarnia mi pasuje. Niestety tak jak heluś pisze w czerwcu j**ana sesja sie zaczyna:/ w weekendy też zazwyczaj mnie nie ma więc w tygodniu mi pasuje.

pzdr Piotr

Opublikowano

witam też jestem za tym żeby sie spotkać w sumie ogojętne jest mi gdzie ale jestem z Gd więc matarnia mi pasuje. Niestety tak jak heluś pisze w czerwcu j**ana sesja sie zaczyna:/ w weekendy też zazwyczaj mnie nie ma więc w tygodniu mi pasuje.

pzdr Piotr

:shocked:

Kolego tego Helusia nikt nie zna nikt nie widział. Jego post jest z przed 3 lat także nim się nie sugeruj, tylko przyjeżdzaj w środe na matarnie o 20 sektor B11

Opublikowano

Trójmiasto rośnie w siłe :naughty: niedługo na matarni miejsc parkingowych zabraknie :decayed:

Opublikowano

rzucam propozycję zorganizowania środowego spota o godz. 18 ze względu na finał ligi mistrzów (20.45) :mysli:

co Wy na to DZIEWCZYNY :kox:

Opublikowano

rzucam propozycję zorganizowania środowego spota o godz. 18 ze względu na finał ligi mistrzów (20.45) :mysli:

jestem za :good:

Opublikowano

:good:

Opublikowano

Sie pewnie spóźnię wtedy, ale okej!

Opublikowano

Sie pewnie spóźnię wtedy, ale okej!

ale przynajmniej na meczyk się nie spóźnisz :kox:

PS.mateo,jest już u nas w sprzedaży Lech Pils,ten złoty :drinks:

Opublikowano

czyli jak zjade jak zawsze o 21 to sobie sam postoje ;];] :naughty:

Opublikowano

czyli jak zjade jak zawsze o 21 to sobie sam postoje ;];] :naughty:

:sesese:

Opublikowano

ja nie wiem czy się wyrobie :mysli: najwyżej przyjadę na końcówkę spota :kox:
Opublikowano

PS.mateo,jest już u nas w sprzedaży Lech Pils,ten złoty :drinks:

Co znaczy u nas? Gdzie?