Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może jakies 48godzinne czuwanie ;] ;] ;]

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Także jestem bardzo za czwartkiem :good:

Opublikowano

spot w czwartek...

...chociaż nie wiem czy będę...

Opublikowano

miękkie fajki i Alonka,mi też pasuje czwartek :cool1:

Opublikowano

Alona jak Twój Paździoch?? Zamyka się już??

Opublikowano

Jak się jeszcze nie zamyka to wezmę flexa w czwartek, dorobi się uszy pod kłódki i będzie gitara.

PS Alona tylko weź 5 kłódek :polew:

Opublikowano

Paździoch się nie zamyka (padła najgorsza część pompy i nie da się tego naprawić), a do tego pompa w aso po zniżce kosztuje 1800zł, a ja na allegro nie moge poki co znaleźć używanej o takim samym nrze. ;( ;( ;( ;([br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 10:31_________________________________________________

Jak się jeszcze nie zamyka to wezmę flexa w czwartek, dorobi się uszy pod kłódki i będzie gitara.

PS Alona tylko weź 5 kłódek :polew:

Bardzo śmieszne Mydło :confused4: :confused4: :confused4: :confused4:

Opublikowano

masakra :shocked:

Opublikowano

Bardzo śmieszne Mydło :confused4: :confused4: :confused4: :confused4:

Nio :)

Opublikowano

NA mnie nie liczcie.Wysral mi sie samochod i dopiero w przyszlym tyg zrobie :disgust: :disgust:

Opublikowano

NA mnie nie liczcie.Wysral mi sie samochod i dopiero w przyszlym tyg zrobie :disgust: :disgust:

:confused4: :confused4: :confused4: :confused4:

a co się stało Bieniek???? :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny:

Opublikowano

PD skonczyl swoj żywot.

Opublikowano

Alona to w koncu 2.5 tdi :D juz Ci mowilem :gwizdanie: zatani to On nie jest :kox:

Opublikowano

ma się rozumieć, że spot czy tak czy siak jest w czwartek, tak??

[br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 23:41_________________________________________________jeżeli spot jest jutro to mnie nie będzie... :gwizdanie:

Opublikowano

no raczej, że w czwartek, czy się mylę może??? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Nie mylisz się, już chyba większość potwierdziła obecność pojutrze :wink4:

Opublikowano

chłopaki mam prośbe , z racji tego że mój sprzęt został doszczętnie rozbity , upatrzytłem sobie ten egzemplarz

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9390990

mógłby ktoś podjechać i obejrzeć fachowym okiem ????? zalezy mi na tym żeby szybko kupić auto, a jeśli podane przez ogłaszającego usterki są jedynymi to chyba warto. oczywiście zwracam wszelkie koszty.

Opublikowano

Witam po małej przerwie.

Czwartek jest ok. Temat wątku mówi o przerwie zimowej i tak się zastanawiam gdzie jest ten spot? Matarnia, jak zwykle?

Alona, kiedyś zmieniałem taką pompkę w B5. Koszt z wysyłką to jakieś 60 zeta (alledrogo).

Trochę tu tego jest:

http://www.allegro.pl/search.php?string=pompka+zamka+centralnego+audi+a4&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0&sourceid=Mozilla-search

Co Ci się rozsypało? Wirnik w środku? Może da radę przypasować z innej pompki? Jak mi się sypnął wirnik to go posklejałem:) Działał ze dwa razy a potem się znowu rozpadł, niemniej morał jest taki, że można to naprawić przez przełożenie wirnika z innej pompki.

Pozdro,

Wojtek

Opublikowano

Tak na matarni, przynajmniej nie trzeba uciekac przed deszczem :tongue4:

Opublikowano

Witam po małej przerwie.

Czwartek jest ok. Temat wątku mówi o przerwie zimowej i tak się zastanawiam gdzie jest ten spot? Matarnia, jak zwykle?

Alona, kiedyś zmieniałem taką pompkę w B5. Koszt z wysyłką to jakieś 60 zeta (alledrogo).

Trochę tu tego jest:

http://www.allegro.pl/search.php?string=pompka+zamka+centralnego+audi+a4&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0&sourceid=Mozilla-search

Co Ci się rozsypało? Wirnik w środku? Może da radę przypasować z innej pompki? Jak mi się sypnął wirnik to go posklejałem:) Działał ze dwa razy a potem się znowu rozpadł, niemniej morał jest taki, że można to naprawić przez przełożenie wirnika z innej pompki.

Pozdro,

Wojtek

Kolego słuchaj nie wiem co to wirnik, ale posypało sie to, co pompuje powietrze....

kupiłam pompkę o trochę innym nrze koczy się na E a ja mam u siebie 8DO 862 257 B, ale w etce jest pod tym samym nrem katalogowym, więc powinno pasować, ale jak Tobie sie udało kupic pompke za 60 zł??? :shocked: :shocked: :shocked:

ja za swoja dałam 400 z przesyłką...

a spot na Matarni, klasycznie :kox: :kox: :kox: