Tomeks Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 To mnie mateo zaskoczyłes,bardzie bym sie po Tobie czegoś takiego spodziewał ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- http://imageshack.us/a/img11/7602/e9qm.jpg fajnie,tematycznie
mateogda Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 To mnie mateo zaskoczyłes,bardzie bym sie po Tobie czegoś takiego spodziewał Ten jest lepszy, przynajmniej instrument sam zrobił Trochę do Bieńka podobny, nie?
Tomeks Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Trochę do Bieńka podobny, nie? ja tam cymbałów nie widzę,to jakieś łopatki... ...aaa,o tego łepka Tobie chodzi,no podobny nawet
mateogda Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Wybierz najlepszy występ czwartego odcinka! Kinga Zdybel !!!!
Tomeks Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Ale co,zagłosować,czy ze jest z bojana,czym sie tak podjrales?
mateogda Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Jak się Tobie podobało to głosuj! Znam Kingę osobiście, nie dlatego, że jest z Bojana. Wysłane z telefonu...
Tomeks Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Jak się Tobie podobało to głosuj! Znam Kingę osobiście, nie dlatego, że jest z Bojana.Wysłane z telefonu... uspokój sie
Mopar Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Jutro Matarnia, czy Pruszcz? Ktoś się wybiera w ogóle? : pp
Tomeks Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 Matarnia,jutro LM,to moze trochę szybciej,niż ostatnio? mlody,o szesciopaku przypominam:naughty:
Mopar Opublikowano 1 Października 2013 Opublikowano 1 Października 2013 mlody,o szesciopaku przypominam:naughty: Ok, tylko żeby zimne było
mateogda Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 O _urwa, przepraszamy!!!! .... następnym razem my postoimy sami.
Tomeks Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Pytałem kto bedzie,nikt nie pisał,to odpuscilem ...a w ogóle,to spot był,w Gdyni...nie Łepski:decayed:
mateogda Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 ...a w ogóle,to spot był,w Gdyni...nie Łepski:decayed: Dziesięć minut po waszym odjeździe wyłączyli prąd na Hutniczej, a pięć minut później się tak pi_rdolneli na skrzyżowaniu, że musiała policja przyjechać ruchem kierować. Mondeo rozwalony przód i citroen bok, w obu poduchy wywaliło.
mateogda Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Kuzwa,mogłem poczekać Miałbyś problem żeby się potem wydostać. ---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ---------- Kawałek na dzisiaj...
Łepski Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 ...a w ogóle,to spot był,w Gdyni...nie Łepski:decayed: Baaa Już widzę tego grilla przy -20
Rekomendowane odpowiedzi