wladi Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Jak masz cokolwiek z bienkowego auta,bankowo sie cos sp***doli,Ty osiagnales poziom ekspert......spierdolily sie plany:decayed: Tomeks czemu Ty zawsze masz rację:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ruszył ktoś z was na bukowine i miałby troche miejsca na powrocie? (definicja "troche" : cały sufit od avanta ) *i jeszcze sie z bukowiny nie wygrzebał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Nikt od nas nie jechał do BT,w solidarności z wlodim:cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Nikt od nas nie jechał do BT,w solidarności z wlodim:cool1: dzięki chłopaki:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 no to żeby nie było, ja też nie pojechałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Gdzie masz ten sufit do odbioru?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ktoś w tygodniu będzie przez Bydgoszcz leciał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Gilon, jechałeś może poniedziałek/wtorek z rana po Hutniczej, niebieskim Obojanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ktoś w tygodniu będzie przez Bydgoszcz leciał? jutro, albo ja albo mój drajwer a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Jutro za szybko pasowało by w środku tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 niestety, ewentualnie za tydzień w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Gilon, jechałeś może poniedziałek/wtorek z rana po Hutniczej, niebieskim Obojanem w poniedziałek rano. jutro też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Gilon, jechałeś może poniedziałek/wtorek z rana po Hutniczej, niebieskim Obojanem w poniedziałek rano. jutro też Wiedziałem Kolo Orlenu się mijaliśmy Do Kummerów naginasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 To dowieź im chociaż raz świeże mięso :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 nie grozi ci niekontrolowane tycie jak po duńskim,czy niemieckim,bo jest kaszubskie i świeże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ans Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam drogich kolegów z pomorskiego Mój kolega miałby prośbę do kogoś z Gdańska, czy ktoś mógłby obejrzeć to autko? Subaru Impreza 11449.00 PLN. Gdańsk - otoMoto.pl kolega jest mechanikiem i chodzi mu o to żeby było proste i jeździło oczywiście odpłatnie! Jeśli byłby ktoś chętny to prosze o PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Tomeks dzięki za spota, grill rewelacja, karkóweczka palce lizać, szkoda tylko, że nie mogłem piwka z wami wypić. Następnym razem może się uda z kierowcą przyjechać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 nie ma sprawy:wink: takie spoty to sa spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi