GILI Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 zagadaj z Dominikiem http://a4-klub.pl/members/domjenick-7494/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Po tej Gdyni piękne B6 jeżdżą, aż miło się przejść Świętojańską. Spotkałem w weekend, a nawet wczoraj ich kilka :banan:oczywiście nie znałem żadnej, a raczej żadnego właściciela ale miło zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 ale na ramkach klubowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Na ramkach to tak średnio, ale parę ładnych sztuk było ładnie odpicowane z Bytowa w sumie też jakieś widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrbk Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Siema, bedzie dzis ktos na spocie bo chce wpaść ? jeszcze jak byś mogli powiedziec gdzie jechac jakis adres ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 ludziska, w tą środę jakoś się spot-yjkacie? Jestem akurat do czwartku/piatku w Gdansku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 No wypadałoby cos zrobic,ja sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 jakby miał ktoś na miejscu VAGA albo VCDSa to byłbym wdzięczny za możliwość podłączenia się... np. jutro na spocie. Bo coś mi dziś po południu zaczął dziwnie jechać...;/ jak nie urok to sraczka. Edit Dzieki Bieniek. Vagjuz niepotrzebny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 No wypadałoby cos zrobic,ja sie pisze Ja też ale nie w środy,bo jestem w trasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Moze być czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Czwartek 18:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Kto jedzie od was na łołema? To moze w czwartek zrobilibymy wspólny co do podjazdu. Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Matarnia tam gdzie Ikea? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 kto bedzie dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Ja,weź wyjmaki ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz00 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 ja chyba też się w końcu pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 ja moge nie wczesniej niz ok 20.00 - podjade, zobaczymy czy jeszcze bedziecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi