byradzio Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 ten co na tej stronie https://www.facebook.com/mwmotorline ?
Booster Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 jak szukasz w Gdańsku to podjedź do Turboelity na Nowatorów https://www.facebook.com/Turboelitapl btw Wladi w MW chyba Danuś robi, były mechanik AZetów od Olka
wladi Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Jak tam uważasz ja robiłem u nich i jestem zadowolony... Booster tam pracuje Grzybek
Bieniek Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Rozrząd, oleje, paski, napinacze, klime coś tam jeszcze oczywiście mam takie zboczenie że muszę stać i patrzeć na ręce więc wszystko elegancko robili chcesz numera? a klimy nie robiles w allmotors?? Podobno Grzybek tez tam robi.
wladi Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Rozrząd, oleje, paski, napinacze, klime coś tam jeszcze oczywiście mam takie zboczenie że muszę stać i patrzeć na ręce więc wszystko elegancko robili chcesz numera? a klimy nie robiles w allmotors?? Podobno Grzybek tez tam robi. Bieniu robiłem ale u Grzybka a teraz właśnie pracuje w Sopocie
Bieniek Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 No to nie u Grzybka,a w allmotors.
wladi Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 No to nie u Grzybka,a w allmotors. No tam jeszcze do niedawna robił Grzybek teraz się przeniósł do Sopotu
Booster Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 to Grzybek już w Allmotors nie robi?
wladi Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 to Grzybek już w Allmotors nie robi? Nooo szybko poszedł co hihi
wladi Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Ostatnio jak byłem to fajne furki stały
Booster Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 na chłopaków z Allmotors też nie można narzekać, ale z tego co pamiętam to zawsze mieli dużo roboty i ciężko się wcisnąć z dnia na dzień, przedzwoń do Roberta z Turboelity 504 600 996, z mojej strony warsztat godny polecenia
byradzio Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 A możecie coś powiedzieć jak u nich z cenami ? Nie zdzierają za mocno ?
Booster Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 A możecie coś powiedzieć jak u nich z cenami ? Nie zdzierają za mocno ? ceny bardzo spoko
mydlo Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Rozrząd, oleje, paski, napinacze, klime coś tam jeszcze oczywiście mam takie zboczenie że muszę stać i patrzeć na ręce więc wszystko elegancko robili chcesz numera? Władi z klimy co robiłeś? Bo mi sie już chyba sprężarka sypie i muszę to zrobić bo dźwięk mnie trochę irytuje i w związku z tym szukam jakiegoś dobrego warsztatu
wladi Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Mi też już sprzęgło rzezi ale jeszcze nie robilem...ogólnie to robiłem cały przegląd klimy czyli nowy osuszacz i dławik, chłodnice klimy nabicie i odgrzybienie w Sopocie robi Grzybek swój człowiek więc śmiało atakuj memory five wladi i wszystko jasne :-)
antonio Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 to wam rzęźi http://www.e-sklep-laser-sinex.pl/pl/p/AMORTYZATORY-Gumowe-do-Tarczy-Sprzeglowej-Kompresorow-NIPPONDENSO-Klimatyzacja-Samochodowa-Klimatyzacja-Czesci-Autoklima-Czesci-do-Sprezarek-Klimatyzacji/1035
Rekomendowane odpowiedzi