dziadek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Twoj?? najpierw to trzeba mieć się z kim żenić kolega z klasy bierze ślub a gdzie masz "dziołchę"?, zbiesiła się
jedrekx Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 postanowiłem podziękować jej za usługi, dopóki jeszcze nie było za późno - jak to mówił Linda w Psach "bo to zła kobieta była.." ale wracając do tematu, macie namiary na kogoś od transportu? dziś wysłałem kilka maili i czekam na odpowiedzi..
Patrykbor Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jak chcecie na ostro to powoże was w pudle na złom. 2,5 x 7 m hahah
mydlo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Panowie i Panie! Czy macie jakiś namiar na busa, który mógłby przewieźć ok 17 osób? Potrzebuję na 7 lutego na wieczór kawalerski, transport między Sopotem, a Gdańskiem.. dokładne miejsca poznam do końca miesiąca.Mój dobry kolega jest właścicielem Bibobusa jeśli cos takiego wchodzi w grę to moge zagadać co i jak.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jedrekx Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jakbyś mógł podpytać o kwotę i o termin(7 luty) to będę wdzięczny
GILI Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Będę dziś w Gdyni.. ma ktoś ochotę na spocik??
GILI Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Juz jestem na skwerze. Edytowane 6 Stycznia 2015 przez GILI
Bieniek Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 No raczej wieczor. U Olka juz zamkniete będzie to matarnia.
Booster Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 dzisiaj jest spot Pomorskiego klubu audi w galerii Przymorze o 20 jedziemy do nich?
A4_Raf Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Mnie nie będzie. Dzisiaj nie dam rady
Bieniek Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 dzisiaj jest spot Pomorskiego klubu audi w galerii Przymorze o 20 jedziemy do nich? W sumie nie jest zly pomysl. Zrobmy zbiorke i razem uderzymy.
Booster Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 to co? 19.30 na Matarni i lecimy na Przymorze
Bieniek Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Za! a reszta? Tylko,czy tam cos sie dzieje?Bo jak patrze na ich forum to cisza...
Booster Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 z tego co wiem wiara się zbiera co miesiąc ( każdy pierwszy czwartek )
Rekomendowane odpowiedzi