alvaro Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Dobre Sławek ! -> bez AN na końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 :grin: :grin: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 W jednej chwili chyba nikt 5 kropek nie wychaczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Nie no Łepski zapisze się złotymi zgłoskami w historii Forum :grin: To był najbardziej spektakularny ban na Forum :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Sławku nie przesadzaj, z 5 godzin miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ale 5 godzin miałeś Klubowicza czy Bana? :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 To jest mistrzowska historia :kox: Łepski gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Różowego ale 5pkt dla Gryfindoru było nie do pobicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 A no to zwracam honor W każdym razie ja po 15 min odkąd zobaczyłem Cię jako różowy... patrze.... stałeś się czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Było 15min po zalogowaniu sie jako klubowicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 A no to zwracam honor W każdym razie ja po 15 min odkąd zobaczyłem Cię jako różowy... patrze.... stałeś się czarny W czarnym mi do twarzy, a Wihu to poprószy zauważył Było 15min po zalogowaniu sie jako klubowicz Niech Ci będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 W czarnym mi do twarzy Watpię,zeby ktokolwiek był w stanie to stwierdzić...............czarny wyszczupla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 2D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Niewidzialny klubowicz,graty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Klubowicz z Rumuni ) Edytowane 28 Marca 2015 przez GILI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester11 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ma ktoś z was w aucie wypinaną kule haka westfalia? Musze podpasowac do siebie... Numer mocowania 305 302...Ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terio Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) Ma ktoś z was w aucie wypinaną kule haka westfalia? Musze podpasowac do siebie... Numer mocowania 305 302...Ja mamDzięki za zainteresowanie. Juz udało mi się dostać w swoje łapy pasującą kulę. Teraz jestem na etapie wyboru jakiegoś dobrego bagażnika na rowery montowanego na hak. Czy miał ktoś z was styczność z modelem Westfalia bc60 lub Uebler x21? Edytowane 31 Marca 2015 przez terio86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/226357-sezon-rowerowy-2015/ Masz tu temat o rowerach,zapytaj,chłopaki jakoś te rowery przewożą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Coś gdzieś jutro bądź czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Mi pasuje i jutro i czwartek,decydujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi