Opublikowano 10 Marca 201511 l Ok,19 Gilon,bedziesz bejcą?... ....to nie stawaj koło nas Może stanąć, potrzebuje 2 felgi z x5
Opublikowano 10 Marca 201511 l Wracając do domu miałem spięcie z czarnym rs3 gonił mnie pod samą chatę, trochę zdziwa miał na obwodnicy
Opublikowano 10 Marca 201511 l Wracając do domu miałem spięcie z czarnym rs3 gonił mnie pod samą chatę, trochę zdziwa miał na obwodnicy Gościu często stoi na nieborowskiej,chyba tam mieszaka,pewnie to on A swoją drogą,dla takich chwil sie żyje,nie
Opublikowano 11 Marca 201511 l Tomeks, Bieniek i ja jedziemy w czwartek rano. Wladi też podobno w czwartek skoro świt. A Gili coś bączył o piątku, Dziadek też jeśli mnie pamięć nie myli
Opublikowano 11 Marca 201511 l Wracając do domu miałem spięcie z czarnym rs3 gonił mnie pod samą chatę, trochę zdziwa miał na obwodnicy to sie chłopina zgarbił
Opublikowano 11 Marca 201511 l Tomeks, Bieniek i ja jedziemy w czwartek rano. Wladi też podobno w czwartek skoro świt. A Gili coś bączył o piątku, Dziadek też jeśli mnie pamięć nie myli Łepski a ogarnąłeś miejscówe w stasindzie czy masz gdzieś indziej ?
Opublikowano 12 Marca 201511 l To jednak czwartek jedziecie ? Dostali zaproszenia to jadą a co se będą żałować
Opublikowano 12 Marca 201511 l Nie krzyw się Uwierz, to trasa do przelecenia samemu, max na 2 auta. Inaczej będziesz miał niekończącą się opowieść