Dev Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 (edytowane) To dawaj, ogarne raz-dwa http://regeneracja-zaciski.pl/galeria/g_2,zaciski-hamulcowe Edytowane 25 Sierpnia 2015 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Spocimy jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perver Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ja chyba mogę podjechać. O której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Mi pasuje matarnia, czy ten głupi stadion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Obojętnie. Może być i nawet w Pruszczu z grillem. Kto w ogóle ma chęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perver Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Eeee z Pruszczem to nie przeginajcie. Z Rumuni muszę dojechać Matarnia może byc. To ktoś podejmie męską decyzję i rzuci jakieś konkrety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 19? Kto sie wybiera? Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ja będę Ale na matarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ok. Ja tez. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perver Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Do której planujecie spota? Nie wiem czy wyrobie się równo na 19 :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Spokojnie, każdy się pewnie spóźni Ja dopiero ruszam z Żabianki. Edytowane 2 Września 2015 przez ?epski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Gugu33 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Kiedy kolejny spot i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Zapraszam na jakiegoś spota do mnie, zrobimy jakąś zniżkę na hasło audi a4 Outscape - pokoje typu escape the rooms W ten weekend mamy -40zł http://outscape.pl https://www.facebook.com/outscapegdynia Edytowane 24 Września 2015 przez m1chal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Zapraszam na jakiegoś spota do mnie, zrobimy jakąś zniżkę na hasło audi a4 Outscape - pokoje typu escape the rooms W ten weekend mamy -40zł http://outscape.pl https://www.facebook.com/outscapegdynia Można się wyrwać. Ja jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Właśnie zaczynamy tworzyć trzeci pokój, niestety potrzeba nam na to kasy jak to zazwyczaj bywa, więc lajkować profil nasz na FB, może jacyś znajomi wasi to zobaczą to przy okazji się zainteresują i wpadną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terio Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Fajna sprawa z tymi pokojami... Byłem parę dni temu z moją panią w "Bialej Damie" niestety nie udało nam się wydostać w te 60min P.S robimy coś w weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perver Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Chętny również,ale raczej A3, bo z A4 turbo pojechało do Sportmile żeby stać się hybrydą więc auto stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Fajna sprawa z tymi pokojami... Byłem parę dni temu z moją panią w "Bialej Damie" niestety nie udało nam się wydostać w te 60min P.S robimy coś w weekend? A Biała Dama jest łatwiejsza od Kliniki dr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terio Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Spocimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Coś można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi