Gajzer Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 hmm panowie, niestety fakt 3 miasto dalo ciala:( ale ja nie mialem jak podjechac bo praca praca praca, ostatnim razem bylem i Gdansk dal ciala wusmie wstyd powinno byc tym ktorzy zawsze sie zapowiadaja a ich niema:) Respekt dla Zdenia ...
mydlo Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 Temat coś zamarł. Więc trzeba go odświeżyć :twisted: Co powiecie na spocik w sobote tj 3.3.2007?
Gość zdeniu Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 Temat coś zamarł. Więc trzeba go odświeżyć :twisted: Co powiecie na spocik w sobote tj 3.3.2007? no co Ty 3 marzec to zlot w Wisle :twisted:
mydlo Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 no co Ty 3 marzec to zlot w Wisle Wiem Zdeniu,wiem ze sie wybierasz. Ale nie wszyscy maja tak dobrze i moga jechac do Wisly
pre_pl Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Opublikowano 28 Lutego 2007 ja sobotę mam niestety zajętą - kompletnie odpada (chyba, że jakiś inny dzień)
Bartti10 Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 siemanko ja jak ZAWSZE moge wiec Zdeniu ja sie pisze powiedz tylko gdzie i kiedy i bede z Asia na 100% moze w ciagu dni??? moize o 15? skwerek??? pozdrowionka Ps: dostales zdjecia??? [ Dodano: 28-02-2007, 19:58 ] siemacie ludziska zdeniu ja sie pisze najwyzej jak zwylke bedziemy tylko my:) szkoda ze mydlo nie da rady ale byl ostatnio wiec ma wybaczone heheheh a reszta???? no co z wami???
mydlo Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 szkoda ze mydlo nie da rady Jak to nie da rady? Przecieżto ja z inicjatywą wyszedłem :twisted:
Bartti10 Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 he he he zle przeczytalem sorrki brachu:) no to jak sie spotykamy????
alvaro Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 ja też się piszę w tą sobotę z tym że na któą godzinę ?? mi by pasowała 15 lub nawet wcześniej...
Bartti10 Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 no to widze ze wreszcie bedzie wiecej nas na spocie:) ja co prawda jade jutro na wypoczynek w okolice koscierzyny ale melduje sie w sobote tylko mowcie gdzie i o ktorej mi tez pasuje w okolicu poludnia tal jak alvarovi
mydlo Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Mi z kolei to tak 16-17, bo do wcześniej w pracy jestem. Proponuje skwerek. No chyba że pogoda do bani bedzie to może jakiś zadaszony parking. Coś widać chętnych brak :exclaim:
alvaro Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 to która w końcu godzina ??????? i gdzie? jeśli 17 to ja odpadam bo mam imprezę rodzinnąa jak 15 to pakuje sięw auto i lecę...
Bartti10 Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 ja niestety jade do pracy i wracam na poczatku maja wiec jak cos to sie pisze na majowke pozdrawiam was koledzy i do zobaczenia za 8 tygodni
mydlo Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 coś w tę sobotę organizujemy ? Można by było. Dzisiaj pogoda malina słońce świeci. Tylko pytanie ile bedzie osób Znowu 3 :exclaim:
pre_pl Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Opublikowano 7 Marca 2007 Znowu 3 no na razie to tylko nas dwóch byłoby ewentualnie no chyba, że byśmy zrobili wcześniej (ale Ty z tego co pamietam nie możesz, bo robota), to mógłby alvaro wpaść....
mydlo Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 No niestety do 16 jestem zajęty. Alvaro niech podjedzie troche póżniej. Teraz w sumie już jest dłużej jasno :biggrin: Może jeszcze Zdeniu przyjedzie i podzieli się wrażeniami z Wisły :biggrin:
pre_pl Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Opublikowano 7 Marca 2007 Może jeszcze Zdeniu przyjedzie i podzieli się wrażeniami z Wisły :biggrin: zdeniu coś mota z nową bryką, może i by przyjechał się pochwalić (na lans do Trojmiasta )
mydlo Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 zdeniu coś mota z nową bryką Nowa bryką? No prosze. Przecież niedawno wirusa wrzucił.
Rekomendowane odpowiedzi