Opublikowano 14 Stycznia 200719 l zdeniu jedno autko z Gdańska było na parkingu cpn-a (czarny avancik w automacie) wszyscy go podziwiali i nikt nie pamięta??? to fakt , było ale to sie nie liczy :diabel: bo sie spóźniło i nie stało razem z nami :619:
Opublikowano 14 Stycznia 200719 l fajnie było śię spotkać troch nas mało było, może następnym razem będzie więcej tylko trzeba zmienić miejsce .Aco do autek z Gdańska tylko moje było czarny avant przy Lotosie stal koło Autka Bronsona [ Dodano: 14-01-2007, 17:45 ] Nie stałem razem z wami ponieważ trochę się nie dogadaliśmy co do miejsca spotkania ja i Bronson myśleliśmy że spotkamy się na placu a nie w podziemiu . No ale przecież nic się nie stało bo się spotkaliśmy.
Opublikowano 14 Stycznia 200719 l Dzięki Przemas że wkleiłeś foty na forum bo ja jakoś nie bardzo jestem w tym temacie
Opublikowano 14 Stycznia 200719 l Autor Jeszcze należy dodać, że był przejazd 5 A4-czek z Gdyni do Gdańska, bardzo miły widok
Opublikowano 14 Stycznia 200719 l Jeszcze należy dodać, że był przejazd 5 A4-czek z Gdyni do Gdańska, bardzo miły widok I 2 z powrotem
Opublikowano 15 Stycznia 200719 l witam wszystkich i bardzo przepraszam za nieobecnosc ale niestety mialem wrocic ze statku w piatek a wrocilem dopiero dzis :< mam nadzieje ze nastepne spotkanie bedzie niebawem bo bardzo chce sie zrehabilitowac pozdrawiam wszystkich
Opublikowano 18 Stycznia 200719 l witam wiosna tuz tuz czy kos mysli o wyjezdzie na majówke vw 2007 do warszawy?? szukam ekipy
Opublikowano 24 Stycznia 200719 l Autor ja myśle, że ani nie spadnie śnieg, ani nie przestanie wiać :diabel: Chyba musi mróz "zelżeć" :649:
Opublikowano 25 Stycznia 200719 l Tylko nie wymyślajcie że jutro - proszę! Płynę na Bałtyk na mały połów dorsza więc znowu bym nie mógł a tym razem nie odpuszczę spociku! Fajnie się dzisaj jezdzi po śniegu , nie?
Opublikowano 25 Stycznia 200719 l no fanie fajnie sie jezdzi dla zabawy:) ale jak dostawczym trzeba gdzies podjechac juz sie nie robi wesolo czasami:) ale to jest nic bo u nas ( trojmiasto ) nie tak zle a nawet lekko:)
Opublikowano 25 Stycznia 200719 l Panowie jest sprawa kto z trojmiasta lub okolic leci do Wisły na urodzinki w piątek chodzi o pomoc jednemu użytkownikowi forum szczegóły podam na PW zainteresowanym pomocą (nic Was to nie będzie kosztowało) :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Opublikowano 25 Stycznia 200719 l A ja ma takią prośbę dla zainteresowanych grillem na wiosnę. Jeśli znacie w bliskiej okolicy - może mierzeja może wyspa sobieszewska jakies miejsce na grilla to dajcie znać. Jak się ociepli warto by któregoś pięknego dnia zjechac sie z rodzinkami i spędzić trochę czasu na powietrzu. Co wy na to? ps. na wyspie Sobieszewskiej jest taki ośrodek z wielką wiatą (i deszcz nie straszny by był) parking tuż obok tylko że to na terenie ośrodka i nie wiadomo czy by nie chcieli czegoś za udostępnienie miejsca. Znam bardzo fajne miejsce na wyżynie Elbląskiej ale z Trójmiasta pewnie co niektórym może być za daleko.