Bieniek Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Piszę się też na te Philipsy mam teraz ori ksenony 4300,a w starym miałem hid 6000 w dobrej soczewce i różnica jest światło bardziej białe jak ori. W Tomka Toyocie jest co najmniej 10000 światło jest fioletowe.[br]Dopisany: 01 Luty 2009, 12:08_________________________________________________ malik pisał,że 110$ z przesyłką No to cena nie jest zła Z tego co pamietam to byla cena za sztuke ;( Tez chyba musze wymienic,bo cos przymruguje spobie prawa i wlacza sie czasami z sekundowym opoznieniem do lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 co tu u Was dzisiaj tak ciiichutko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 no właśnie jakis marazm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 http://www.joemonster.org/filmy/13632/Masz_problemy_z_gazami [br]Dopisany: 02 Luty 2009, 18:43_________________________________________________ostatni jest najlepszy hahahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 no właśnie jakis marazm... a ten Maraz to nieźle Was przestraszył skoro nikogo nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Glupia polibuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 ja mam nadzieje za rok będe tak przeklinał PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Bartek jeżeli będziesz miał nadzieje takie jak ja miałem, to szybko Ci się tam znudzi jak mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 kurcze przez Spokojna Egzystencja Stała się Jeb*** Apokalipsa mnie nie było i juz obgadują mój samochodzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Na czipa uzbierales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 hmmm no wiesz hmmm mozna powiedziec, że się zwolniłem z pracy i poszukuje nowej wiec chip musi poczekać, ale co sie odwlecze to nie uciecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 nic się nie martw bo ja mam teraz takie auto którego się nie da chipować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca.13 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Gili jak się nie da? w dzisiejszych czasach wszystko sie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 i się skrzynia wysra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 i się skrzynia wysra dokładnie silnik BDG ma 350Nm,a w połączeniu z multi jest obniżany do 310Nm,żeby oszczędzić skrzynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca.13 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 a widzisz nie skumałem że masz multitrinic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Na kogo przyjda polarki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Na Bartassa [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 10:51_________________________________________________Jakie macie plany na jutro ?? Możecie sobie wyobrazić ,że rozłożyła mnie grypa?? Ostatnio miałem coś takiego w 86" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Na Bartassa [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 10:51_________________________________________________Jakie macie plany na jutro ?? Możecie sobie wyobrazić ,że rozłożyła mnie grypa?? Ostatnio miałem coś takiego w 86" Mnie też, dasz wiare kowboju?? Ale Gili jutro dajemy rade. Trzeba być twardym nie miętkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi