Kocky Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 z ferrari,lambo,aston i coś tam na 4litrach paliwa,Ferrari przejechało 3km, a Audi 8. Drugi wyścig to BMW M5 kontra Prius na 4litrach,M5 jechało za Tojką i zrobiło 3km więcej [br]Dopisany: 22 Luty 2009, 23:13_________________________________________________Taki kryzysowy odcinek To którą serię dają na tym Knowledg'e??? Toć to starocie jakieś Ps. i nie M5 a M3 jak dobrze pamiętam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 z ferrari,lambo,aston i coś tam na 4litrach paliwa,Ferrari przejechało 3km, a Audi 8. Drugi wyścig to BMW M5 kontra Prius na 4litrach,M5 jechało za Tojką i zrobiło 3km więcej [br]Dopisany: 22 Luty 2009, 23:13_________________________________________________Taki kryzysowy odcinek To którą serię dają na tym Knowledg'e??? Toć to starocie jakieś Ps. i nie M5 a M3 jak dobrze pamiętam :gwizdanie: Niby nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 D.upa tam stara seria i faktycznie jechało M3 Dzień bez spamu to dzień stracony co Tomek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 orzesz kurfa przebiłem nawet Dibo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Fajne mamy zdjęcie w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Fajne fajne tylko znów siebie na nim nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Jak tak wam tu dobrze, to pozwolę sobie na malutki Więc,jak się będzie ktoś nudził w sobotę lub będzie w okolicy to Zapraszam Serdecznie http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_w_koscierzynie-t67425.0.html [br]Dopisany: 23 Luty 2009, 19:03_________________________________________________ Doszły dziś polarki !!! Odbiór na spocie w tą środę !!! Chyba że ktoś chce wcześniej ;> No w końcu odzież , a myślałem, że w góry pojadę w polówce klubowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 No w końcu odzież , a myślałem, że w góry pojadę w polówce klubowej Twardziochem trzeba być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas3miasto Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Panowie mam pytanie do znających się na żeczy co o tym myślicie ?? http://www.allegro.pl/item558141667_nawigacja_audi_a2_a3_a4_a6_montaz_gdansk.html warto to sobie kupić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Za 1,5k? Jak najbardzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas3miasto Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Za 1,5k? Jak najbardzie ale widziałem że są dwie wersje - ta druga ma pokrętło tylko z jednej strony która jest lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Chlopaki poprawcie fotkę bo głupio wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Za 1,5k? Jak najbardzie ale widziałem że są dwie wersje - ta druga ma pokrętło tylko z jednej strony która jest lepsza Pierwsza jest z modelu b5 Ta druga jest nowsza i ma wiekszy wyswietlacz byla montowana w modelach b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas3miasto Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 teraz rozumiem wielkie dzięki muszę się rozejrzeć za tą nowszą tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_pogórze.g Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Panowie mam pytanie do znających się na żeczy co o tym myślicie ?? http://www.allegro.pl/item558141667_nawigacja_audi_a2_a3_a4_a6_montaz_gdansk.html warto to sobie kupić ?? Zdecydowanie za dużo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Za 1,5k? Jak najbardzie ale widziałem że są dwie wersje - ta druga ma pokrętło tylko z jednej strony która jest lepsza Ta z jednym pokrętłem jest nowsza, więc lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 za rns-e chcą 3000zł[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 14:13_________________________________________________w miare dobrze robia i sa godni polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 za rns-e chcą 3000zł[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 14:13_________________________________________________w miare dobrze robia i sa godni polecenia :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: mnie wyszło taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 taniej za która navi? robiłes u nich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Dybek to mój koleszka - polecam, jak co powoływać się na Łukasza z Malborka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi