pre_pl Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 podobno chłopaki nie jadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 podobno chłopaki nie jadą focha załapali że na spocie nie będziesz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 podobno chłopaki nie jadą focha załapali że na spocie nie będziesz :gwizdanie: Ktoś napisał że Poznań robi 200km w godzinkę i chłopaki z PO MO RZA chyba wymiękły :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 podobno chłopaki nie jadą focha załapali że na spocie nie będziesz :gwizdanie: madas,Pre to wyimaginowana postać,stworzyliśmy go żeby mieć wtyczkę w zarządzie :gwizdanie: popytaj chłopaków z 3M,poza paroma wtajemniczonymi w projekt [virtual vip project] nikt go nie widział na żywo Ktoś napisał że Poznań robi 200km w godzinkę i chłopaki z PO MO RZA chyba wymiękły :gwizdanie: bu ha ha jarko,dlatego wyjeżdżamy przed poznaniakami,żeby nas nie blokowali śmiesznym 200km/h :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Ktoś napisał że Poznań robi 200km w godzinkę i chłopaki z PO MO RZA chyba wymiękły :gwizdanie: bu ha ha jarko,dlatego wyjeżdżamy przed poznaniakami,żeby nas nie blokowali śmiesznym 200km/h :gwizdanie: Przepychanki na trasie I tak sie Wszyscy w korku na zakopiance spotkacie :gwizdanie: weźcie Sobie karty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 I tak sie Wszyscy w korku na zakopiance spotkacie :gwizdanie: weźcie Sobie karty dla POMORZA ma być otwarta dodatkowa nitka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 I tak sie Wszyscy w korku na zakopiance spotkacie :gwizdanie: weźcie Sobie karty Hm... to jak spota na zakopiankę przenosimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 I tak sie Wszyscy w korku na zakopiance spotkacie :gwizdanie: weźcie Sobie karty dla POMORZA ma być otwarta dodatkowa nitka :gwizdanie: Nitke to będziesz miał... ale w drodze do domu I tak sie Wszyscy w korku na zakopiance spotkacie :gwizdanie: weźcie Sobie karty Hm... to jak spota na zakopiankę przenosimy? No Wy to chyba nie macie wyjścia za bardzo... Będę czekał na Was w Stasindzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 my będziemy jechać z v 110-140 km/h tak jest ustalone ze względu na nasze maleństwa i żony , poza tym od nas jedzie spory sznurek więc nie ma co pędzić ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 nikt go nie widział na żywo nie no przecież Ty nie wyglądasz jak ten na zdjęciu obok posta (awatarek) spoko, mam nadzieje, że już niedługo będę oglądać te Wasze s-liny [br]Dopisany: 03 Marzec 2009, 18:57_________________________________________________http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80269,6342442.html?i=1 no i gdzie "letnie" spoty będą teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGD Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Dzisiaj podjechalem na shell`a na Morskiej w Gdyni i zaatakowal mnie pracownik z pytaniem czy mam karte, ja mu na to ze tak. On do mnie ze V-Power dzisiaj w cenie zwyklego diesla, ale tylko dzisiaj mowi. Nie wiem czy na innych stacjach tez jest ta promocja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Na przymorzu tez tankowalem powera w cenie 3.65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGD Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Na morskiej za powera dalem 3,54 za litr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gornano Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Hej panowie. Jakie rokowania na dzisiejszy spot? Bedzie pare osób? Pytam, bo wybieram się dzisiaj do was a będzie to mój dziewiczy spot hehe Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Zapewne będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Hej panowie. Jakie rokowania na dzisiejszy spot? Bedzie pare osób? Pytam, bo wybieram się dzisiaj do was a będzie to mój dziewiczy spot hehe Pozdro Nie peniaj ktoś się znajdzie Pany kiedy zmieniacie na letnie (poza tobą Tomek ), podobno pod koniec marca ma być lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Pany kiedy zmieniacie na letnie (poza tobą Tomek ), podobno pod koniec marca ma być lato Kiedy je sobie kupię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gornano Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Nie peniaj ktoś się znajdzie Pany kiedy zmieniacie na letnie (poza tobą Tomek ), podobno pod koniec marca ma być lato Jak temp. podskoczy powyżej ~6st i nie będzie spadać. Oby było tak jak mówisz bo zima już mi tyłem wychodzi. Dobra powoli trzeba się zbierać. Mam nadzieję że was tam bez problemu znajdę. Do zobaczyska Ps. Łepski Jedziesz z Rumi? Może sie spykniemy powiedzmy na Orlenie koło Bodegi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Pany kiedy zmieniacie na letnie Przed wylotem do bukowiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Możemy się zgadzać, ja będę na Orlenie kolo 19:45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi