mydlo Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Planuję jakieś grupowe czipowanie na wiosnę w TuneUPie ktoś by reflektował ?? :kox: Bede miał 2 szt. na program o ile MultiJeta też da rade wzmocnić.
alvaro Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 mydlo co się tak cieszysz ? Reflektujesz na Chip czy to radość z posiadania nowych 17 ?? Ode mnie z Malborka też kilku kolegów reflektuje, ale niech nazbiera nas się więcej to będzie wiadomo co i jak z kasą...
GILI Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Planuję jakieś grupowe czipowanie na wiosnę w TuneUPie ktoś by reflektował ?? :kox: Bede miał 2 szt. na program o ile MultiJeta też da rade wzmocnić. Też się pisze, busa trza podkręcić, bo ma robotę z tą dużą przyczepą.
Bieniek Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Jak sie uporam z szarpaniem to tez sie pisze. Kuzwa znowu mandat zalapalem :wallbash: Lezy na poczcie takze jeszcze nie wiec ile :wallbash:
Tomeks Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 http://www.zakopaneonline.pl/webcam4/ dobrze że mam Quattro
alvaro Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Tomek lecisz na letnich bo ja nie wiem czy przekładać te zimówki...
Tomeks Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Tomek lecisz na letnich bo ja nie wiem czy przekładać te zimówki... no właśnie trochę zwątpiłem po relacjach mirona
mydlo Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 dobrze że mam Quattro ale tylko wtedy jak żona prowadzi, a Ty pchasz z tyłu
mateogda Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 poczekamy aż mateo to przeczyta... Tylko że, jak mają być naprawdę ładne to zawsze to chwilę potrwa, druga sprawa z 19" może być ciężko, bo nie jest to towar który (w używkach) się łatwo sprzedaje.[br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 18:54_________________________________________________ dobrze że mam Quattro ... ale w czym ???
Tomeks Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 dobrze że mam Quattro ... ale w czym ??? następny widzisz rodzaj napędu nad avatarem ,myślisz że internet kłamie sam się zdziwiłem,ale na zimę jak znalazł
Tomeks Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Widziałeś kiedyś BDG z QUATTRO ?? jo,pod blokiem
mateogda Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 no ja niestety nie, sorki chopoki Zawsze obiecujesz, a potem w ostatniej chwili wyskakujesz, że NIE Podziękował Sorry tomeks ale zmęczony byłem ...
pre_pl Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Opublikowano 18 Marca 2009 Zawsze obiecujesz, a potem w ostatniej chwili wyskakujesz, że NIE :thumbdown wiem, wiem - już się to więcej nie powtórzy ile osobników dzisiaj ?
Tomeks Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 pierwszy bieniek,z ta twoja jedną zimówką auto nie to samo
Rekomendowane odpowiedzi