mydlo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 czyli dzisiaj po staremu 20 matarnia i coś się może ustali
GILI Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ciekawe kto ma najdalej :gwizdanie: no ciekawe cfaniaczku :gwizdanie: Fazy ma ponad 60 km i jest na prawie każdym spocie, a nie jest chyba klubowiczem .... jest już wiosna,dosyć ciepło,może przeniesiemy się z powrotem do gajosa proponuję już jutro na godzinę 18 co wy na to W okresie wiosenno-letnim jak dla mnie wszystko co przed 20 gdziekolwiek by było zupełnie odpada Trudno mi to przyznać, ale się z kolegą w 100% zgadzam
mateogda Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Podziękował Nie wiem kto za mną wyjeżdżał z parkingu ale mu się jeden zenon nie pali (chyba lewy).
mateogda Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 to Alona :naughty: wydawało mi się, że pojechała przedemną teraz będzie mi wypominać, że jej nie puściłem :doh1:
Cristoforo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Aldona po myciu autka ma problemy zezonem Alona na nastepny spot zapodaj jakieś fajne buty podziekował za spocika
Alona Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 to Alona :naughty: wydawało mi się, że pojechała przedemną teraz będzie mi wypominać, że jej nie puściłem :doh1: hehehehe, nie no spoko, wybaczam tym razem za to Lodowa i Bieniek mnie ładnie puścili no Tomaszu, postarałeś się dzisiaj dziekować chłopaki, mega wesoło dzisiaj było hahahaha tylko biednego karaluszka mi szkoda ;([br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 22:35_________________________________________________ Alona na nastepny spot zapodaj jakieś fajne buty dobra, zapodam różowe kozaki, ale białe lepiej
Cristoforo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 żuczek na kolanach Aldony pojechał więc mu było ciepło[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 22:36_________________________________________________sorki Alony
Bieniek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 :hi: :hi: Przestaja dzialac te tabsy.Ciekawe jak z browarkiem dzialaja :evil:
mydlo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Alona Ty się miałaś uczyć a nie po forum buszować
pre_pl Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Alona Ty się miałaś uczyć a nie po forum buszować a Ciebie chyba nie było, bo już wróciłeś niby ??
FAZY Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 I co tam ustaliliście w sprawie miejsca i godziny spotów sorry ale dziś się nie wyrobiłem a bardzo bym chciał zawitać na kolejnym
Lodówa Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 na razie pozostała matarnia 20,00 :gwizdanie:
FAZY Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wielkie dzięki :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Alona Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 http://www.mapet-tuning.com/sklep/audi-2628-40mm-p-69.html co myślicie o tym??
Artur_pogórze.g Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Bieniek z Lodówą chyba mi nie zostawiliście żadnych plam na fotelach z radości :gwizdanie:
jaca.13 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Alona czy Ty chcesz naprawdę miskę olejową raz w miesiącu wymieniać
Rekomendowane odpowiedzi