dreamer Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Widzieliście, kolejne A4 z Trójmiasta http://www.a4-klub.pl/smf/skradzione-t8747.45.html no i kolegi Vario , złodzieje :ranting1: Nawet nie zdążyłem przyjechać na spota żeby Was poznać ... Po prostu ręce opadają i odechciewa się brnąć znów przez kilkumiesięczną procedurę poszukiwań.
antonio Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Nawet nie zdążyłem przyjechać na spota żeby Was poznać ... Po prostu ręce opadają i odechciewa się brnąć znów przez kilkumiesięczną procedurę poszukiwań. ale AC miałeś, prawda??
dreamer Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Nawet nie zdążyłem przyjechać na spota żeby Was poznać ... Po prostu ręce opadają i odechciewa się brnąć znów przez kilkumiesięczną procedurę poszukiwań. ale AC miałeś, prawda?? Nie wyobrażam sobie posiadania takiego auta bez AC ...
antonio Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 jeszcze kwestia "poszukiwań policji" - stwierdzenie, że auta nie da się znaleźć i wypłata kasiorki
GILI Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 teraz wszystko zależy jak była napisana umowa i jak opcja polisy, może być nieźle.
Madas Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Kurcze następna fura z forum ...masakra normalnie
dreamer Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 teraz wszystko zależy jak była napisana umowa i jak opcja polisy, może być nieźle. Polisa w PZU bez udziału własnego. Mam nadzieję że będzie OK. Ale niestety trzeba czekać do umorzenia sprawy, minimum miesiąc, a potem mają jeszcze 2 tygodnie na wpłatę kasy od chwili wpłynięcia ostatnich dokumentów. Czyli w optymistycznym wariancie jestem do końca wakacji bez auta ...
Alona Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 teraz wszystko zależy jak była napisana umowa i jak opcja polisy, może być nieźle. Polisa w PZU bez udziału własnego. Mam nadzieję że będzie OK. Ale niestety trzeba czekać do umorzenia sprawy, minimum miesiąc, a potem mają jeszcze 2 tygodnie na wpłatę kasy od chwili wpłynięcia ostatnich dokumentów. Czyli w optymistycznym wariancie jestem do końca wakacji bez auta ... współczuje, masakra... :wallbash:
Kacza Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Ja tez zaczynam walke z ubezpieczycielami o odszkodowanie ... zobaczymy ile to potrwa i ile pochlonie mojego latania i zalatwiania :sick3: :sick3:
pre_pl Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 a potem mają jeszcze 2 tygodnie na wpłatę kasy od chwili wpłynięcia ostatnich dokumentów. wydaje mi się, że miesiąc Poza tym sądzę, że po drodze zaproszą Cię na "przesłuchanie" i się też lekko przeciągnie.
Tomeks Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 a potem mają jeszcze 2 tygodnie na wpłatę kasy od chwili wpłynięcia ostatnich dokumentów. wydaje mi się, że miesiąc Poza tym sądzę, że po drodze zaproszą Cię na "przesłuchanie" i się też lekko przeciągnie. no i jak zaczną stosować swoje wyliczenia,to może być niewesoło suma ubezpieczenia na polisie ma się nijak do wypłaconego odszkodowania ja np. mam na polisie 63tyś.,a do wypłaty 52tyś.
pre_pl Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 w przypadku kradzieży jest możliwość odzyskania 100% tego co jest na polisie - ja miałem wypłatę 100% (aczkolwiek po moim monicie )
H_S_B Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 głowa do góry kolego tak sobie myśle ze skoro stały na parkingu pod chmurką inne a4 a twoja w garażu to nie zostałeś obrobiony "od tak". Musieli sie przygotować.. Co jak co ale jak bank obrobią to pal licho. Kasa ubezpieczona. Ale jak ludzi z dorobku to zgroza
dreamer Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 w przypadku kradzieży jest możliwość odzyskania 100% tego co jest na polisie - ja miałem wypłatę 100% (aczkolwiek po moim monicie ) To ciekawe co piszesz, może jednak jest szansa żeby nie być w plecy :-) Jak możesz to poproszę o więcej szczegółów na priv.
Cristoforo Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 łepski poniedziałek więc trzyma po weekendzie
Rekomendowane odpowiedzi