Alona Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Jest opcja zeby wyjechac okolo 8 z trojmiasta.Okolo 10 spotykacie sie ze mna w Chojnicach i na 12 meldujemy sie w Pile.Opcja wg mnie bardzo rozsadna. :wallbash: :wallbash: :wallbash: Z tego co wyczytalem to wszyscy beda w Pile kolo 12,wiec fajnie by bylo jakbysmy tez tak zajechali. :no: :no: :no: ja mam egzamin o 12 i przecież mieliscie na mnie czekac ale spoko, mogę sama pojechać jak to jakiś problem
Patrykbor Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Alona masz bliźniacze auto w 3m widziałem pod Madisonem dzisiaj
Alona Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Alona masz bliźniacze auto w 3m widziałem pod Madisonem dzisiaj blixniacze znaczy taki sam traktor czy ze skorami czerwonymi ?? :naughty:
Patrykbor Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 do środka nie zaglądałem ale z wierzchu taki sam tylko grill kamei już miałem trąbić patrze ,a tam facet nawet felunek taki sam
Pszczółka12 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Przemek jak dla mnie to opcja 2 trasy przyjemna trasa a Chojnice nową obwodnica ładnie się mija. trasa już dawno wybrana,oczywiście 2 ,a dokładniej to 3 bo mamy jechać przez Kościerzynę Przemas jak zwykle w tyle :gwizdanie: ...na drodze i w informacji jeśli był by problem z korkami to można jechać przez Złotów, ale z racji, że przez Jastrowie nawierzchnia jest prawie idealna myślę,że to najlepsza opcja. Jeśli wyjedziemy w miarę rano ruch będzie znośny im później tym większy
adadur Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Przemek jak dla mnie to opcja 2 trasy przyjemna trasa a Chojnice nową obwodnica ładnie się mija. trasa już dawno wybrana,oczywiście 2 ,a dokładniej to 3 bo mamy jechać przez Kościerzynę No to wynika z tego że w Chojnicach byśmy się spotkali, chyba że ktoś planuje inną trasą jechać. Będę się zdzwoniał z Gilim jak ostanio w drodze do Kaletki
Pszczółka12 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Przemek jak dla mnie to opcja 2 trasy przyjemna trasa a Chojnice nową obwodnica ładnie się mija. trasa już dawno wybrana,oczywiście 2 ,a dokładniej to 3 bo mamy jechać przez Kościerzynę No to wynika z tego że w Chojnicach byśmy się spotkali, chyba że ktoś planuje inną trasą jechać. Będę się zdzwoniał z Gilim jak ostanio w drodze do Kaletki o której planujecie być w Chojnicach?
antonio Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 łepski twoje napisy na klapie to nic w porównaniu do tego... :gwizdanie: (gdańsk) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9206589
tomas3miasto Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 niezłe weselisko było ciekawe czy pan młody prowadził może w trakcie jazdy zrobili sobie noc poślubną
FAZY Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Tak na marginesie Antonio będziesz dziś na spocie
antonio Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Tak na marginesie Antonio będziesz dziś na spocie myślę, że tak a co masz sprawę jakąś??[br]Dopisany: 08 Lipiec 2009, 11:31_________________________________________________kto dziś będzie??!!??
H_S_B Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 a ja znowu w robocie ps. ta B7 emka oklepana strasznie jest..
Kacza Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Podziekowal:) sroooobki trochu mii sie poluzowaly
Tomeks Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 sroooobki trochu mii sie poluzowaly uuuu ...działo się,co
Alona Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 sroooobki trochu mii sie poluzowaly uuuu ...działo się,co noooo, troche telepało po tych wybojach :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi