Tomeks Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Juz mialem wczoraj do was jechac, zamknalem z kumplami garaz, a tu przed nosem: http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.php?id_news=34422 Dwa trupy (bracia) na miejscu ;( dziesiecioletni chlopiec w drodze do szpitala (ich rodzenstwo) ;( Tej czworce z omegi pomagalismy wyjsc z auta, a te sku***ny najebane uciekly jak wjeżdżałem na obwodnice,to akurat mówili o tym na CB j**any sk***ysyn najebany i bez prawka,dla mnie to zabójstwo.
Madas Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 kurcze masakra ..... na Chylońskiej w Wieżowcach koło Tesco miałem laskę i kilu kolegów ... wiara tam za szybko zawsze śmigała a do tego jeszcze najebany to nie ma słów
Tomeks Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Wieżowcach koło Tesco miałem laskę i kilu kolegów do niedawna w tych blokach mieszkałem,moja ex mieszka tam dalej.
Madas Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ooo widzisz ... na ryneczek chodziłem na zakupy .... i do sklepiku Arki pogadać z chłopakami ...nie wiem czy jeszcze jest ten sklepik na rynku
Łepski Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Najgorsze jest to ze w najlepszym* przypadku dostanie 12lat... Przeciez to ku***a jest morderca... Dwa ciala byly rozrzucone w odleglosci ~100m od siebie, a chlopczyk jakims cudem zostal w tylnej czesci samochodu ;( Nawet pasy im nie pomogly, nie minela minuta zanim dobieglismy, obaj nie mieli tetna ciala zmasakrowane, widok okropny... *tzn najorszym dla niego
Alona Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Juz mialem wczoraj do was jechac, zamknalem z kumplami garaz, a tu przed nosem: http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.php?id_news=34422 Dwa trupy (bracia) na miejscu ;( dziesiecioletni chlopiec w drodze do szpitala (ich rodzenstwo) ;( Tej czworce z omegi pomagalismy wyjsc z auta, a te sku***ny najebane uciekly :no: :no: :no: ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( tylko 12 lat? ja bym skurczysynowi rece i nogi poucinała żeby był kaleką na zawsze!!!!!! :angry: :angry:
Tomeks Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ...nie wiem czy jeszcze jest ten sklepik na rynku jest,jest,stamtąd masz szalik
Lodówa Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Juz mialem wczoraj do was jechac, zamknalem z kumplami garaz, a tu przed nosem: http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.php?id_news=34422 Dwa trupy (bracia) na miejscu ;( dziesiecioletni chlopiec w drodze do szpitala (ich rodzenstwo) ;( Tej czworce z omegi pomagalismy wyjsc z auta, a te sku***ny najebane uciekly
antonio Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Alona jak po wyjeździe.....??? ... z kolegą nawet na spot nie przyjechałaś
Alona Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Przecież pisałam, że jestem w Olsztynie i nie mogłam przyjechać na spot, w środe tez mnie nie bedzie, bo jade do wawy. :chytry: A po wyjeździe superrrrr, jade znowu niedługo :kox:
antonio Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 A po wyjeździe superrrrr, jade znowu niedługo :kox: Rozszalałaś się
OLO_GDA Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 antonio zazdrosny :gwizdanie: :gwizdanie:
antonio Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 antonio zazdrosny :gwizdanie: :gwizdanie:
antonio Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 oooo Kacza pokazałeś się ke chwilę obserwował wątek
Kacza Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Niedlugo wpadne na spota ... spokojnie Zabiegany troche ostatnio jestem
Rekomendowane odpowiedzi