Tomeks Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Tomek od dzisiaj za to piwko jestes moim pełnoprawnym kolegą http://www.youtube.com/watch?v=pvB7Nvo4zMU fajnie,ale Antonio,i tak ty wymiatasz
antonio Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 ,ale Antonio,i tak ty wymiatasz kvrwa a myślałem, że nikt tego nie nagrał
antonio Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Alona nie zdążyłaś dzisiaj zrobić trasy w takim czasie :?: [br]Dopisany: 21 Październik 2009, 22:46_________________________________________________Tomek zobacz co napotkałem w zakupie kontrolowanym zaj3bista promocja, kontakt tylko e-mail j3bany naciągacz http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9828614 a ta na polskich blachach juz poliftowa 31k pff
Cristoforo Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Alona zdążyła, pisała do mnie, że jak wrzuciła 7 bieg to szkoda było Jej już redukować i nie zajechała na spota
Ambro Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Alona zdążyła, pisała do mnie, że jak wrzuciła 7 bieg to szkoda było Jej już redukować i nie zajechała na spota A mi się zdaje że jeszcze nie dojechała
Tomeks Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Alona nie zdążyłaś dzisiaj zrobić trasy w takim czasie :?: [br]Dopisany: 21 Październik 2009, 22:46_________________________________________________Tomek zobacz co napotkałem w zakupie kontrolowanym zaj3bista promocja, kontakt tylko e-mail j3bany naciągacz http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9828614 a ta na polskich blachach juz poliftowa 31k pff jakbym miał brać A6,to tą,dzisiaj gadałem z gościem,odda za 18tys€ http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=121236096&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&transmission=MANUAL_GEAR&siteId=GERMANY&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=XENON_HEADLIGHTS&negativeFeatures=EXPORT&colors=BLACK&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&categories=EstateCar&tabNumber=2
Alona Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Alona nie zdążyłaś dzisiaj zrobić trasy w takim czasie :?: [br]Dopisany: 21 Październik 2009, 22:46_________________________________________________Tomek zobacz co napotkałem w zakupie kontrolowanym zaj3bista promocja, kontakt tylko e-mail j3bany naciągacz http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9828614 a ta na polskich blachach juz poliftowa 31k pff jakbym miał brać A6,to tą,dzisiaj gadałem z gościem,odda za 18tys€ http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=121236096&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2005-01-01&transmission=MANUAL_GEAR&siteId=GERMANY&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=XENON_HEADLIGHTS&negativeFeatures=EXPORT&colors=BLACK&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&categories=EstateCar&tabNumber=2 Martin Kaczor :polew: :polew:
Tomeks Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Martin Kaczor :polew: :polew: Polak,bardzo fajny gość
Alona Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Martin Kaczor :polew: :polew: Polak,bardzo fajny gość to fajnie, że fajny, no super, cieszę się :tongue4:
Tomeks Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 to fajnie, że fajny, no super, cieszę się :tongue4 no wiesz,zawsze to bliżej jak do irlandii,no i ma A6 (choć może już niedługo :gwizdanie:)
Alona Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 no wiesz,zawsze to bliżej jak do irlandii,no i ma A6 ale Blachara z Ciebie Tomeczku :kox: :kox: Nie wiedziałam, że Ty taki jesteś :polew: :polew: :polew:
Kacza Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Ty Alona nie zmieniaj tematu tylko powiedz jak to sie robi ze trase Gda - Wawa ze obracasz w 2h
Alona Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Ty Alona nie zmieniaj tematu tylko powiedz jak to sie robi ze trase Gda - Wawa ze obracasz w 2h odpowiedź jest prosta - red bull doda ci skrzydeł :decayed:
Cristoforo Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Ty Alona nie zmieniaj tematu tylko powiedz jak to sie robi ze trase Gda - Wawa ze obracasz w 2h odpowiedź jest prosta - red bull doda ci skrzydeł :decayed: Alona gdzie wkładasz tą puszkę która Ciebie uskrzydla...?
Alona Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Ty Alona nie zmieniaj tematu tylko powiedz jak to sie robi ze trase Gda - Wawa ze obracasz w 2h odpowiedź jest prosta - red bull doda ci skrzydeł :decayed: Alona gdzie wkładasz tą puszkę która Ciebie uskrzydla...? jak to gdzie, pazdziochowi nalewam do baku :kox:
Tomeks Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 jak to gdzie, pazdziochowi nalewam do baku :kox: ale on pytał co robisz z puszką
Alona Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 jak to gdzie, pazdziochowi nalewam do baku :kox: ale on pytał co robisz z puszką chyba puszkami jak to co, wyrzucam ?? :rolleyes: :rolleyes:
Rekomendowane odpowiedzi