Bieniek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 A bujac sie ode mnie gamonie :decayed:
Tomeks Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Tomeks , do czego Ty tam dopuściłeś? ;( spoko,nie jest źle dzisiaj ze spota wróciłem z 10 browarami, jeden czyścił mi auto swoim kąpielowym ręcznikiem a tego szczyla utemperuję do twojego przyjazdu Mario właśnie trenuje do 3 dana,zmiażdży lamusa
Bieniek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 :polew: KIedy ten Piotrek z Brzyduli zawita do 3miasta?
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Tomeks , do czego Ty tam dopuściłeś? ;( spoko,nie jest źle dzisiaj ze spota wróciłem z 10 browarami, jeden czyścił mi auto swoim kąpielowym ręcznikiem a tego szczyla utemperuję do twojego przyjazdu Mario właśnie trenuje do 3 dana,zmiażdży lamusa No i gitara
Tomeks Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 No i gitara ale ty ogarnij tam swoich bo Bieniek był u was na spocie i mówił,że strasznie po Tobie jadą :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 No i gitara ale ty ogarnij tam swoich bo Bieniek był u was na spocie i mówił,że strasznie po Tobie jadą :gwizdanie: a to szczeniak :gwizdanie: gdyby nie ja to nikt by się do niego nie odezwał Tomeks , co go słuchasz , chyba wiesz jak jest :decayed:
Bieniek Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Jada to malo powiedziane.JAk bylem to biedy Piotrus stoi w koncie i czeka az ktos zagada.A jak sam o cos pyta to najczesciej czy ma ktos ognia,ale czy mu zostawi pol papierosa.A to i tak tylko jak Pablo mu pozwoli,bo to on tam trzesie :kox:
Tomeks Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 gdyby nie ja to nikt by się do niego nie odezwał :naughty przynajmniej czuł by się jak u siebie
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Jada to malo powiedziane.JAk bylem to biedy Piotrus stoi w koncie i czeka az ktos zagada.A jak sam o cos pyta to najczesciej czy ma ktos ognia,ale czy mu zostawi pol papierosa.A to i tak tylko jak Pablo mu pozwoli,bo to on tam trzesie :kox: Ty z Pabla to się nie śmiej bo mu powiem a jak tu przyjdzie to Was zaspamuje na śmierć :gwizdanie: :decayed: [br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 23:31_________________________________________________ gdyby nie ja to nikt by się do niego nie odezwał przynajmniej czuł by się jak u siebie nie wdzięczny jest i tyle :gwizdanie:
Maciek80 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Cześć pomorszczaki Nie wiem czy było, ale poczytajcie: Gdzie w grudniu staną fotoradary?Fotorapid to radarowy system pomiaru prędkości. Urządzenia do określenia prędkości z jaką poruszają się pojazdy, staną w grudniu w różnych punktach miasta. 11.12. - ul. Kolumba, Potokowa, Rakoczego, - ul. Wodnika, Kielnieńska, Spacerowa, 12.12. - ul. Piastowska, Chłopska, - ul. Pomorska, Hynka, - ul. Kartuska, - ul. Hallera, Słowackiego, Jana Pawła II, 13.12. - ul. Trakt Św. Wojciecha, - ul. Kartuska, Armii Krajowej, - ul. Słowackiego, Chrzanowskiego, - ul. Jana Pawła II, Hallera, Marynarki Polskiej, 14.12. - ul. Nowy Świat, - ul. Rakoczego, Potokowa, Sobieskiego, - ul. Grunwaldzka, Aleja Zwycięstwa, Pomorska, 15.12. - ul. Piastowska, Pomorska, Wojska Polskiego, - ul. Marynarki Polskiej, Wyzwolenia, - ul. Wodnika, Komandorska, 16.12. - ul. Słowackiego, Góralska, - ul. Rzeczypospolitej, Jana Pawła II, - ul. Pomorska, Piastowska, - ul. Armii Krajowej, Trakt Św. Wojciecha, 17.12. - ul. Polanki, Wita Stwosza, Spacerowa, - ul. Nieborowska, Witosa, Wielkopolska, 18.12. - ul. Trakt Św. Wojciecha, Starogardzka, - ul. Wita Stwosza, Beethovena, Sobieskiego, - ul. Jana Pawła II, Rzeczypospolitej, 19.12. - ul. Jana Pawła II, Marynarki Polskiej, - ul. Witosa, Armii Krajowej, - ul. Matejki, Słowackiego, 20.12. - ul. Wielkopolska, Nieborowska, - ul. Słowackiego, Radarowa, - ul. Kartuska, Nowatorów. Ten fotorapid to tylko ściema do mediów, u nas za fotoradar robi przeważnie dwóch panów. Pierwszy stoi z takim małym wiatraczkiem do pomiaru prędkości wiatru i mierzy nim podmuch po przejeżdżającym aucie. Jak jest zbyt duży to dzwoni do drugiego, który stoi ok 300m dalej z aparatem z mediamarkt i pstryka fotkę. Ale że policji nie stać na te nowsze modele, które robią wyraźne foty przedmiotom w ruchu, to i tak nigdy nic nie widać. Zresztą od przyciśnięcia migawki do zrobienia foty i tak mija kilka sekund więc przeważnie robią foty niewinnym kierowcom, którzy jadą z tyłu. Ale liczy się sztuka i to że druczki na mandaty zapełnione. Taki patrol łatwo zauważyć, ten z wiatraczkiem wygląda jak pedofil a drugi jak turysta z Japonii, więc od razu widać że to jakieś anomalie.
Alona Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 :hi: oł jeeee!! moje brzęczenie, tudzież dzwonienie okazało się padniętą rolką od napinacza paska od wspomagania :kox: :kox: Jaca i Tomek ucałujcie Paździrza jutro ode mnie jak u Roba będziecie hehehe :naughty: Jutro muszę jechac do pracy skm ;( ;( ;( ;(
antonio Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 :hi: oł jeeee!! moje brzęczenie, tudzież dzwonienie okazało się padniętą rolką od napinacza paska od wspomagania :kox: :kox: Jaca i Tomek ucałujcie Paździrza jutro ode mnie jak u Roba będziecie hehehe :naughty: Jutro muszę jechac do pracy skm ;( ;( ;( ;( ojej i znów taty portfel ucierpi :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 :hi: oł jeeee!! moje brzęczenie, tudzież dzwonienie okazało się padniętą rolką od napinacza paska od wspomagania :kox: :kox: Jaca i Tomek ucałujcie Paździrza jutro ode mnie jak u Roba będziecie hehehe :naughty: Jutro muszę jechac do pracy skm ;( ;( ;( ;( kopne ją w oponkę od ciebie
Alona Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 :hi: oł jeeee!! moje brzęczenie, tudzież dzwonienie okazało się padniętą rolką od napinacza paska od wspomagania :kox: :kox: Jaca i Tomek ucałujcie Paździrza jutro ode mnie jak u Roba będziecie hehehe :naughty: Jutro muszę jechac do pracy skm ;( ;( ;( ;( ojej i znów taty portfel ucierpi :gwizdanie: aż tak bardzo nie a poza tym co ma 2,5 tdi do tego, niiiiiiiiiiiiiiiiiiic!!!!!!!!!! :hi:
Tomeks Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Pumeks dwaipółtedei szwankuje?? hamownia,zobaczę jakie tam stadko hasa
antonio Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 a poza tym co ma 2,5 tdi do tego, niiiiiiiiiiiiiiiiiiic!!!!!!!!!! :hi: pytałem o 2.5 Tumka bo pisałaś, że będzie u Roba [br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 22:26_________________________________________________ Pumeks dwaipółtedei szwankuje?? hamownia,zobaczę jakie tam stadko hasa jak serii nie trzyma to nie biorę no chyba, że załatwisz sobie z Ambro że przerobi i wykres w Photoshopie tak jak Kaczy
Tomeks Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 jak serii nie trzyma to nie biorę a może cipkę by dorobić bo ją opierdole i całe życie będę się zastanawiał jakby to było
antonio Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 jak serii nie trzyma to nie biorę a może cipkę by dorobić bo ją opierdole i całe życie będę się zastanawiał jakby to było
Rekomendowane odpowiedzi