Łepski Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wyjeb sie na plecy lista zamknięta a Lodówa nie zapisany - nie chciał czy nie zdążył? Do marca do lista zmieni sie 15razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 spotuje ktoś dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja jestem ,a ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 no nie wiem jak z frekwencją? jak mają być 3 osoby to szkoda jechać lepiej bro sobie wypić w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 no nie wiem jak z frekwencją? jak mają być 3 osoby to szkoda jechać lepiej bro sobie wypić w domu no widzisz ,takie myślenie zmniejsza frekwęcje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 no nie wiem jak z frekwencją? jak mają być 3 osoby to szkoda jechać lepiej bro sobie wypić w domu no widzisz ,takie myślenie zmniejsza frekwęcje :gwizdanie: to swoją drogą ale przecież można się określić - kto będzie a kto nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 no nie wiem jak z frekwencją? jak mają być 3 osoby to szkoda jechać lepiej bro sobie wypić w domu no widzisz ,takie myślenie zmniejsza frekwęcje :gwizdanie: zawsze mówiłem że antonio pier**li nam frekwencję :gwizdanie: a zwalał na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 No ja będę na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 ja mogę być, ale po 20stej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja tez bede Lodowa cos bakal ze tez bedzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodówa Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 lista zamknięta a Lodówa nie zapisany - nie chciał czy nie zdążył? Jest przecież jaszcze 12 wolnych miejsc :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 lista zamknięta a Lodówa nie zapisany - nie chciał czy nie zdążył? Jest przecież jaszcze 12 wolnych miejsc :gwizdanie: jak pisałem posta była zamknięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodówa Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 pisałem na pw okolo 15.30 i było jeszcze 12 wolnych miejsc. jak nie będzie juz noclegu dla mnie to będę tyle chlał żeby nie zamarznąć w nocy na dworze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 będę tyle chlał żeby nie zamarznąć w nocy na dworze. to pewne :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 spokojnie,za jakiś czas zaczną się wykruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 165, 166 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 165, 166 Lodówa,nie dziękuj :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Co myślicie o tym? http://www.pkaudi.pl/forum/viewtopic.php?t=1090&postdays=0&postorder=asc&start=0 nasz nick A A4 Kpl hasło 3cityok tylko nie pisać bzdur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi