Łepski Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Mozesz rozwinac :?: Niechce mi sie rejestrowac specjalnie
Tomeks Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Mozesz rozwinac :?: Niechce mi sie rejestrowac specjalnie przecież masz podany nick i hasło
GILI Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 chodzi mi o to żeby wpaść tam na jeden dzień kulig, dyskoteka i do domu. można też zarezerwować nocleg
antonio Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 do wieczór[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 23:01_________________________________________________FAZY a co z Tobą??
GILI Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 cytat. admina z PKA Koszt dyskoteki (jeśli miał by być w tym catering który my mamy to 70PLN) + 15 kulig. takie mamy teraz info. Dokładnie będzie wiadomo w poniedziałek. Jeśli chodzi o samą imprezkę jest to kwestia do dyskusji już w nowym roku. Mam tez nadzieję że namówisz ludków do udziału w samym rajdzie - koszt maks 30 PLN ale może ulec zmniejszeniu - jednak musiałbym znać ilość załóg (aut) do 10 stycznia. Myślę że koszta do przełknięcia. Imprezka bez prowiantu+kulig+rajd = powinno się zamknąć w kwocie 50-55PLN.
antonio Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 cytat. admina z PKA Koszt dyskoteki (jeśli miał by być w tym catering który my mamy to 70PLN) + 15 kulig. takie mamy teraz info. Dokładnie będzie wiadomo w poniedziałek. Jeśli chodzi o samą imprezkę jest to kwestia do dyskusji już w nowym roku. Mam tez nadzieję że namówisz ludków do udziału w samym rajdzie - koszt maks 30 PLN ale może ulec zmniejszeniu - jednak musiałbym znać ilość załóg (aut) do 10 stycznia. Myślę że koszta do przełknięcia. Imprezka bez prowiantu+kulig+rajd = powinno się zamknąć w kwocie 50-55PLN. nie chce mi się czytać kiedy to ma być, jaki termin??
Cristoforo Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 siemka ludzie jeśli ktoś smiga AWX to mam nowy EGR Ori do sprzedania
GILI Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 od 9 rano ale możemy się podłączyć póżniej, bez rajdów czyli tak gdzieś o 16tej
Tomeks Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 od 9 rano ale możemy się podłączyć póżniej, bez rajdów czyli tak gdzieś o 16tej teee ,ty nam nie mydlij oczu jakimiś dziwnymi imprezami pamietaj,ze wisisz nam wódkę u siebie nie Lodówa
antonio Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 od 9 rano ale możemy się podłączyć póżniej, bez rajdów czyli tak gdzieś o 16tej teee ,ty nam nie mdlij oczu jakimiś dziwnymi imprezami pamietaj,ze wisisz nam wódkę u siebie nie Lodówa Gili czy Gośka, hehe??
Tomeks Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 ruda nie bój się możesz coś tu napisać :>
Alona Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 a co mam pisać?? :kox: dlaczego Parówo na spoty nie jeździsz?? :tongue4:
FAZY Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Podziękował za spota i życzę wszystkim wesołych i spokojnych świąt ,bo tym którzy byli ,to już złożyłem życzenia
Tomeks Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 a co mam pisać?? :kox: dlaczego Parówo na spoty nie jeździsz?? :tongue4: antonina mnie prosiła mówił,że ciągle jestes we mnie wpatrzona i niema jak zagadać
Rekomendowane odpowiedzi