Piero Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ode mnie również NAJ w 2010 - bezawaryjnie, szybko i bezpiecznie! PS. Ktoś od nas jechał dziś koło 15:00 - B7 od strony Wawy do Gdańska i cisnął za mną koło Elbląga?
kwiatko Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam, gdzie można u Was dobry program zrobić i za rozsądna pieniądze?
antonio Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ma ktoś od nas stary włącznik świateł do B6 którego nie używa??
Henryy Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam, panowie i panie Jak wyglada frekwencja na spotach w srody? Moze zorganizujemy cos grubszego w tym roku czy nie bardzo?
Bieniek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam, panowie i panie Jak wyglada frekwencja na spotach w srody? Moze zorganizujemy cos grubszego w tym roku czy nie bardzo? :polew:
Henryy Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 No nie wiem... Byłem ze 2-3 razy i powiem ze marnie to wyglądało... Było nas może z 3-4? Bardzo niska frekwencja i to mnie smuci troche
Henryy Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Dlatego pytam bo jest teraz może większa frekwencja?
Henryy Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ok to zobaczymy Wpadnę moją 'niunią' za 2 tyg. bo jutro oddaje do warsztatu, żeby zrobić rozrząd
Bieniek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 A rozrzad to chyba pare godzin sie robi
Rekomendowane odpowiedzi