antonio Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 konkretne forum = konkretna pomoc :gwizdanie:
Henryy Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 konkretne forum = konkretna pomoc :gwizdanie: prawda
OLO_GDA Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 a jak nie mozesz liczyc na logi to nie wpadniesz?? :gwizdanie:
Henryy Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 nie wiem do końca czy wpadne jeszcze, bo oddałem auto do warsztatu (klocki + tarcze przy okazji wymiana wężyków przelewowych od wtryskiwaczy) i nie wiem czy będzie na środę gotowy...
antonio Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 klocki + tarcze to 2h roboty i wężyki z 15 minut :gwizdanie:
Henryy Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Postaram się wpaść. Pomożecie przy okazji z tymi logami?
Tomeks Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Postaram się wpaść. Pomożecie przy okazji z tymi logami? za logi anoni bierze 50 zeta,płacisz i robi,proste,nie musisz prosić o pomoc
Ambro Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Natomiast koleżanka Alona za darmo doradzi Ci jak dbać o 2.5TDI i gdzie tanio go naprawiać
Gość zim Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Witam szanownych kolegów Jestem tu nowy, od kilku dni mam zaszczyt przemieszczać się A4 Avant 1.8t :> To tyle - do zobaczenia w środę Pozdrawiam, zim
Alona Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 nie wiem do końca czy wpadne jeszcze, bo oddałem auto do warsztatu (klocki + tarcze przy okazji wymiana wężyków przelewowych od wtryskiwaczy) i nie wiem czy będzie na środę gotowy... a gdzie kupiłeś wężyki? :naughty: bo akurat potrzebuje :gwizdanie: :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 To tyle - do zobaczenia w środę Pozdrawiam, zim elo ...avant ,więcej bro wejdzie :gwizdanie: [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 23:03_________________________________________________ nie wiem do końca czy wpadne jeszcze, bo oddałem auto do warsztatu (klocki + tarcze przy okazji wymiana wężyków przelewowych od wtryskiwaczy) i nie wiem czy będzie na środę gotowy... a gdzie kupiłeś wężyki? :naughty: bo akurat potrzebuje :gwizdanie: :gwizdanie: w ogrodniczym
Maciek80 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Antonio, na dolewkę potrzebujesz? Bo jakby co to zostało mi jeszcze w bańce po ostatniej wymianie. Z tym że raczej mnie w tą środę nie będzie bo mam drugą zmianę i nie wiem czy uda mi się urwać.
Tzieland Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Witam, mogę wpaść w środę. Potrzebuję zrobić logi i potrzebuje pomocy Ktoś chętny? czy nie przybyłeś do nas z eu Raz tylko byłem na EU raz byłem u Was i uważam, że posiadacie większą wiedzę na temat aut i jest lepsza 'atmosfera' na spocie. To by było na tyle. Czy mogę liczyć na Waszą pomoc? to samo mówiłeś, tylko w odwrotną stronę jak byłeś na spocie u nas :polew:
Tomeks Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 w c**ja was robił "...uważam, że posiadacie większą wiedzę na temat aut i jest lepsza 'atmosfera' na spocie..." nie wiem kto by się zwrócił do was tymi słowami na poważnie
Tzieland Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 w c**ja was robił "...uważam, że posiadacie większą wiedzę na temat aut i jest lepsza 'atmosfera' na spocie..." nie wiem kto by się zwrócił do was tymi słowami na poważnie was też robi, bo chce się zvagować :polew: a ty tomeks się tak nie podniecaj, bo ci żyłka w oku pójdzie poza tym ja wcale nie mówię, że mam jakąś wiedzę profesjonalną na temat Audi, bo interesuję się czysto hobbystycznie ale przynajmniej nie udaję tak jak ty bo ty również napewno specjalistycznej wiedzy nie posiadasz
Tomeks Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 odnośnie atmosfery na spotach nic nie napiszesz :gwizdanie:
Tzieland Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Tomeks podniecasz się tym wszystkim jakby nie wiem co to było, nam nasza atmosfera odpowiada, koledze Henry'emu widocznie nie, ale wiedz, że na was też nadawał jak był u nas mnie wali ten podział na PL i EU, bo tam i tu mam dobrych znajomych i dlatego jestem aktywny na obydwu forach ty natomiast jesteś jak jakiś żołnierzyk i spinasz się za każdym razem jak jest jakaś akcja z kimś z EU
Rekomendowane odpowiedzi