waski gdansk Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Czesc wszystkim mam pytanko czy na spocie w srodę 14-04 będzie miał ktoś vaga ze sobą żeby się podłączyc i sprawdzic u mnie w samochodzie sądy lambda ,czy są sprawne czy padły ?? pozdro
Ambro Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Czesc wszystkim mam pytanko czy na spocie w srodę 14-04 będzie miał ktoś vaga ze sobą żeby się podłączyc i sprawdzic u mnie w samochodzie sądy lambda ,czy są sprawne czy padły ?? pozdro Użytkownik Antonio robi takie rzeczy nieodpłatnie i z wielką chęcią (o ile przyjedzie jeszcze kiedyś na spot ) ...reszta z nas nie przeszkadza jeśli dostanie po piwie
Maciek80 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A czemu miałby nie przyjeżdżać? Co mu zrobiłeś Ambro, Ty zboku?
waski gdansk Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 nie widzę problemu 4paczek będzie he he tylko do kogo się zgłosic ??
Łepski Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 nie widzę problemu 4paczek będzie he he tylko do kogo się zgłosic ?? Tradycja zobowiazuje do 2 szesciopakow malego tyskiego/zywca
antonio Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 kiedyś przyjedzie ale narazie nie ma czasu
Maciek80 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Tak myślałem. To w środę weź VAGa bo jak nie to nie dostaniemy piwa od nowego kolegi :>
Maciek80 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Nie musiałeś tego pisać publicznie, weź to wyedytuj zanim nowy zobaczy. Napisz, że na 99% będziesz. A na pw prześlij że jednak nie. Tylko nie nowemu
Rekomendowane odpowiedzi