moskal Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Witam , zapraszam do zakupu smyczy klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/smycze_iii_tura_lista_chetnych_dostepne_42_sztuki-t133473.0.html
GILI Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Łepski nie gorączkuj się,będę w środę na spocie
Tomeks Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 jakby ktoś słyszał o mieszkanku do kupienia w 3M,to dajcie znać ...najlepiej w okolicach UG,lub gdzieś dalej,ale blisko SKM.
Ambro Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 jakby ktoś słyszał o mieszkanku do kupienia w 3M,to dajcie znać ...najlepiej w okolicach UG,lub gdzieś dalej,ale blisko SKM. Ja mam ale w Gdyni na tym osiedlu http://www.kepa-redlowska.pl/
mateogda Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 in-gas na Hutniczej w Gdyni ...za hot-dogi robią cuda Tomek za takie wpisy powinieneś w tube dostać !
Tomeks Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 in-gas na Hutniczej w Gdyni ...za hot-dogi robią cuda Tomek za takie wpisy powinieneś w tube dostać ! a nie jest tak,no nie jest
Bieniek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zlodzieje pier**leni powineli mi auto dzisiaj w nocy z garazu :wallbash: :wallbash:
Cristoforo Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zlodzieje pier**leni powineli mi auto dzisiaj w nocy z garazu :wallbash: :wallbash: żartujesz gwizdneli Ci auto ??? [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 13:15_________________________________________________na Zaspie ??
Bieniek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Taaa,tam gdzie zawsze przy nim grzebalismy...
Cristoforo Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Śledzili Ciebie może itd. to jest właśnie urok audi
maciejski Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zlodzieje pier**leni powineli mi auto dzisiaj w nocy z garazu :wallbash: :wallbash: NIE pier**l! To byl tylko Twoj garaz-blaszak czy np. wspolny podziemny? Bo u mnie w podziemnym mimo kamer za***ali komus alusy zdejmujac je z samochodu w ogole to mi tez tak kiedys za***ali alusy z Audi 80 w okolicach akademikow PG :/ Miales w ogole AC? Myslalem, ze jak wylapali tych typow co kradna Audi/BMW/VW (jednego powineli z wielkim hukiem na moich oczach na parkingu w Tesco w bialy dzien) to juz w Gda bedzie spokoj a tu lipa.
Bieniek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Auto parkuje pod blokiem w garazu podziemnym.Rano ide a tam moje miejsce puste.Tylko slady po oponach....No w piz*u.... MAm AC,ale po splacie rat zostanie gdzies 10 na auto....
Ambro Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja już Ci mówiłem dzisiaj strasznie współczuje. Wydaje mi się, że jeśli znałbyś kogoś w Policji to jest szansa żeby go znaleźć. Z gliniarzami jest tak że jak chcą to znajdą _________________________________________________ Ma ktoś może pożyczyć 2 klucze/wyjmaki do wyciągania fabrycznego radia Audi ? Potrzebne są mi na jutro.
Ambro Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Obiecaj ze jak znajdziesz auto sam to nie zgłosisz tego tylko sami utniemy im łapy i kutasy
Tomeks Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 MAm AC,ale po splacie rat zostanie gdzies 10 na auto.... :sick3 tak nie możesz liczyć Bieniek ...weźmiesz drugie na raty i na jedno wyjdzie,po prostu będziesz spłacał inne auto.
Bieniek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja kredytu nie dostane,a narazie nie mam co liczyc na to...
Rekomendowane odpowiedzi