Tomeks Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 a ja wracając spotkałem to cudo,599GTB,na żywo miazga,miałem wzwód Widziałem je dwa tygodnie temu wydaje mi się,że to dokładnie to samo na jakiś skandynawskich rejestracjach. Strasznie szerokie to na a ulicy. szwajcar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoKrY Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 o widzę że już po spotkaniu:) przespałem wizytę... zobaczymy się za tydzień, może pomożecie mi z moją A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 a ja wracając spotkałem to cudo,599GTB,na żywo miazga,miałem wzwód Bardzo fajne auto, szkoda tylko, że popsute! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawkowy1210 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 C4 taaaa.... będzie cytryna Staruszek mój się uparł i postawili mnie przed faktem dokonanym... także nic do gadania nie miałem Mam nadzieję, że do środy wszystko załatwię i przyjadę na spota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 C4 taaaa.... będzie cytryna Staruszek mój się uparł i postawili mnie przed faktem dokonanym... także nic do gadania nie miałem Mam nadzieję, że do środy wszystko załatwię i przyjadę na spota... Z jakimś silnikiem konkretnym przynajmniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ispee Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 hahah takie samo foto zrobilem też z telefonu ze 3 dni temu. ale brzydal ten samochod fuuuuu. tylko moj był normalnie na rejestracji GD xxxAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawkowy1210 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Z jakimś silnikiem konkretnym przynajmniej ? niee ;( 1,6 HDI czy jak one tam maja... 90km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 To ten najnowszy model ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawkowy1210 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 To ten najnowszy model ? nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 a ja wracając spotkałem to cudo,599GTB,na żywo miazga,miałem wzwód Jeśli było szare czy tam niebieskie to też je wczoraj widziałem, tyle że na mieście ok godz 15 Niezłe ale szału nie robi :> A co do C4 Zjawkowego to myślałem, że chodzi o Audi 100/A6 C4:> Ale cóż, darowanemu koniowi się w zęby nie patrzy, oby się tylko nie psuł jak inne francuzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Macku to widac ze jest czerwony lub podobny :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Macku to widac ze jest czerwony lub podobny :cool1: To czerwone to są światła a ja piszę o karoserii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 No ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 No ja tez No way!!! :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Macku to widac ze jest czerwony lub podobny :cool1: To czerwone to są światła a ja piszę o karoserii. ty daltonie piękna czerwień ferrari,auto wygląda mega za***iście,szczególnie przód i bok. jak ktoś pisze,że szału nie robi,to jest psycholem ...makówa jest,więc się nie dziwię,ale ktoś jeszcze pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Koleś z ferrari chyba się zadomowił w 3mieście bo widywałem go już parę miesięcy temu. P.S. Maciek brawo dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ispee Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 ludki a jeździ ktos z was czasami w czwartki na pas ..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ja widziałem szaroniebieskie :> Śmignęło przez skrzyżowanie, widziałem przez sekundę z profilu i szału nie zrobiło. Nie ma TDI na klapie = mie ma szału A co z tym pasem? Ja kiedyś chciałem podjechać ale jakoś na chęciach się skończyło :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek12389 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 ludki a jeździ ktos z was czasami w czwartki na pas ..? ja bywam praktycznie co tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Ja ostatnio zorientowałem się, że reaktywował klub Audi i zamierzam w któryś czwartek pojawić się na pasie ale raczej w ten dzień akurat kręcę się gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi