antonio Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 napewno niedługo ukaże się na allegro jako bezwypadkowa igła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 napewno niedługo ukaże się na allegro jako bezwypadkowa igła Kolego przestań powtarzać za mną. Twój post nieczego nie wniósł do tej dyskusji, zwyczajnie xerujesz moje wypowiedzi zmieniając tylko niektóre wyrazy. Nie życzę sobie takiego zachowania. Bądź oryginalny, wymyśl coś sam. :> :> :> Ponawiam pytanie - czy ma ktoś duży namiot, coś w stylu pawilonu, który można rozłożyć na VW Manii i w nim imprezować w przypadku ulewy? Bieńka bardzo martwi prognoza na jutro ale że nie ma teraz dostępu do kompa to piszę w Jego imieniu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 od kiedy my na "kolega" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 od kiedy my na "kolega" Koleżanko? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Dobra nie spinaj się tak Trzeba coś ustalić z tą VW Manią. Wieczorem się pewnie zejdą ludzie to coś się wymyśli. Ja wolałbym żebyśmy jechali w swojej kolumnie a nie podczepieni pod inne kluby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Kto ma Etke i chce mi zgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Kto ma Etke i chce mi zgrać za ile?? PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca.13 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Jacek, Tomek nie macie starych, nie potrzebnych regałów sklepowych na wydanie? spóżniłeś się tydzień, dopiero co zmieniałem cztery regały na nowe a stare w całkiem dobrym stanie powędrowały do pieca [br]Dopisany: 29 Lipiec 2010, 16:19_________________________________________________ Jaca to ten 2,7 o którym wczoraj Ci mówiłem http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/details.html?lang=pl&id=133735275&pageNumber=1&tabNumber=2 po tym jak opowiadałeś, myślałem że w gorszym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 ale co się stało, że Łepka nie było Gewinde monteiren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 spóżniłeś się tydzień, dopiero co zmieniałem cztery regały na nowe a stare w całkiem dobrym stanie powędrowały do pieca mogłeś już tego nie pisać http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/details.html?lang=pl&id=133735275&pageNumber=1&tabNumber=2 po tym jak opowiadałeś, myślałem że w gorszym stanie no nie jest tak strasznie ale trochę gimnastyki by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 ale co się stało, że Łepka nie było Gewinde monteiren Jak jest nisko teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Tak jak wczesniej, jutro krecimy A z VWmania jak :?: do niedzieli ktos zostaje :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Chciałem jechać już w piątek,ale się chyba nie uda. Zjawię się więc w sobotę, a w niedzielę zwijam żagle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ja,Tomeks,Wypsiu napewno jestesmy od piatku do niedzieli.wyjazd jutro o 17.Skad?? Matarnia jest ok??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Jakbyscie poczekali do 18 to tez moze polecial bym w piatek Najwyzej na mani bede krecic gwintem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Bieniek jadę z Wami. Tylko ustalcie skąd konkretnie. Nie wiem czy będę na noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Bieniek jadę z Wami. Tylko ustalcie skąd konkretnie. Nie wiem czy będę na noc. Maćka nie wpuszczajcie na VWmanie w zeszłym rok był przeciek, że jeden koleś wskakuje na wybrane zlotowe auta i spuszcza się na ich widok..... nie wiem czy to ON czy nie ale opis był taki, że pasuje do niego traba wielka, że wszyscy myśleli, że to wał napędowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Ale się odpaliłeś hondziarzu. Civicklub.pl się nie ładuje? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Ale się odpaliłeś hondziarzu. Civicklub.pl się nie ładuje? :polew: civic się psuje więc nie jestem tam zalogowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi