Maciek80 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 No to się zaloguj i popatrz na dział z poradami. No i zazdrościsz nam, bo Ciebie hondum nie wpuszczą na manię A poza tym pytałem kilka postów wcześniej kiedy premiera Twojego paździocha bo ile można rezać auto. Co Ty tam teraz robisz? Bo już się pogubili wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 robie robie juz body s4 załozone w połowie sierpnia black power i recaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 No to działaj bo ile można kiwikiem jeździć i to jeszcze w LPG :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 ogolnie smigam cały czas Audi..... :gwizdanie: a civic ma gas kurde nawet nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Antek jedziesz dziś na manię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 w peletonie z wami nie dam rady ale gościnnie na plac postaram się dzisiaj wpaść a jak nie to jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 wypić bro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Co myślicie? Fazy, GILI polećcie jakieś miejsce gdzie ew mógłbym te felgi z Kościerzyny sprawdzić. Ceny chyba dobre? http://moto.allegro.pl/item1168289118_alufelgi_17_audi_vw_5x112_oryginalne_audi.html http://moto.allegro.pl/item1167763592_audi.html http://moto.allegro.pl/item1168524500_mercedes_c_klasa_17_okazja_trojmiasto.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Najpierw sprzedales,teraz kupujesz?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Postanowiłem, że na co dzień będę jeździł na czymś normalnym a 19" zostawię na zloty i letnie lansy :polew: EDIT: Przekonałem się, że takie koła nie nadają się do codziennego użytkowania. Szczególnie dobitnie widać to teraz jak codziennie jeżdżę w 5 osób plus toboły albo zakupy. Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 zostaw 19 kurde szkoda tych Twoich co sprzedałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Nie no te co teraz mam to chcę zostawić. Ew myślałem jeszcze nad tym, żeby kupić 19" ori Audi, wzór taki jak Antonio i Lodówa. Tyle, że bez opon bo oponki mam. A wtedy gołe BBS bym opchnął za bezcen bo są do prostowania przynajmniej 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 też dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Maqu auto umyte,zeby wiochy nie bylo:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Maqu auto umyte,zeby wiochy nie bylo:D:D Jeszcze nie bo cały czas pogoda jest niepewna. Jak się nie poprawi to poczekam do ostatniej chwili, umyję i szybko na Matarnię i potem Pruszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 w PRUSZCZU przy lotnisku jest EHRLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 A to luz. Tylko EHRLE się liczy Ale kurde pewnie będzie okupowana Więc chyba jednak na oruni ew na chełmie się spryskam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 U mnie od rana slonce daje.Zaraz wyjezdzam.To o 17 tam gdzie spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi