alvaro Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Patrzta co znalazłem jak porządki na starym kompie robiłem taaa pamiętam tego spota... Maciek to z Tobą przelecieli byśmy przez krawężniki jak Ci pokazywałem jak jeździ AWX po sofcie ?
jozek726 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wczoraj przejeżdżałem przez bulwar w Gdyni widziałem piękną a4 a GKS kurcze szkoda ze nie mogłem sie zatrzymać na chwile pogadać
Bieniek Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Nosb był na spocie?? Nie interesuj sie :tongue4: byl
jozek726 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A na spota sie wybierales? niestety nie Nosb był moze to jego fure widzialem ale nie to było GKS
Maciek80 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Maq a to nie Fashion? Racja, to Fashion, już zmieniam. Myślałem o tym a napisałem Matarnia z przyzwyczajenia :> Patrzta co znalazłem jak porządki na starym kompie robiłem taaa pamiętam tego spota... Maciek to z Tobą przelecieli byśmy przez krawężniki jak Ci pokazywałem jak jeździ AWX po sofcie ? Nie, to nie ze mną ale pamiętam tego gościa i Wasze popisy też
Łepski Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wczoraj przejeżdżałem przez bulwar w Gdyni widziałem piękną a4 a GKS kurcze szkoda ze nie mogłem sie zatrzymać na chwile pogadać Bylem ja, Lodowa i Nosb. U tego ostatniego masz przejebane za piwo
jozek726 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wczoraj przejeżdżałem przez bulwar w Gdyni widziałem piękną a4 a GKS kurcze szkoda ze nie mogłem sie zatrzymać na chwile pogadać Bylem ja, Lodowa i Nosb. U tego ostatniego masz przejebane za piwo jak za piwo ? a Twoje autko widziałem
Nosb Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 miales postawic piwo za obejrzenie A4 pod kielcami a nawet sie nie zatrzymal nie boj sie nie gryziemy
jozek726 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 miales postawic piwo za obejrzenie A4 pod kielcami a nawet sie nie zatrzymal nie boj sie nie gryziemy kurcze nie mogłem sie zatrzymać nawet nie wiedziałem ze tam byłeś a piwko to wypijesz i to nie jedno tylko niech znajdzie sie okazja
Maciek80 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 UWAGA! Mam swoją teorię odnośnie migających LEDów a'la Strażnik Texasu. Wiecie o co chodzi. Otóż wg mnie jest tak, że komp po prostu wysyła impuls, żeby sprawdzić żarówki. Możliwe że ori lampy jakoś go tłumią, dzięki czemu nie migają. Mam lekką fazkę po browarach, więc możliwe, że po raz kolejny moje pijackie wywody będą EPIC
Mika83 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 bedzie ktos w przyszla srode chcialbym zrobic logi dynamiczne (mam kabelek, tylko nie mam kogos kumatego a sam jakos nie chce robic) i moze od razu statyczne po tym cos mna telepie i nikt nie wie co ... ( w zakresie 2tys-3tys , 3,4,5 bieg ale tylko przy bucie na podlodze)
Łepski Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 bedzie ktos w przyszla srode chcialbym zrobic logi dynamiczne (mam kabelek, tylko nie mam kogos kumatego a sam jakos nie chce robic) i moze od razu statyczne po tym cos mna telepie i nikt nie wie co ... ( w zakresie 2tys-3tys , 3,4,5 bieg ale tylko przy bucie na podlodze) Bede, ew. w tygodniu wieczorem Gdynia/Rumia jak Ci pasuje. Jak cos to pisz UWAGA! Mam swoją teorię odnośnie migających LEDów a'la Strażnik Texasu. Wiecie o co chodzi. Otóż wg mnie jest tak, że komp po prostu wysyła impuls, żeby sprawdzić żarówki. Możliwe że ori lampy jakoś go tłumią, dzięki czemu nie migają. Mam lekką fazkę po browarach, więc możliwe, że po raz kolejny moje pijackie wywody będą EPIC Macieju teraz to juz pier**lisz kocopoly
Maciek80 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Hmm, możliwe, muszę to przemyśleć :>
Bieniek Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 bedzie ktos w przyszla srode chcialbym zrobic logi dynamiczne (mam kabelek, tylko nie mam kogos kumatego a sam jakos nie chce robic) i moze od razu statyczne po tym cos mna telepie i nikt nie wie co ... ( w zakresie 2tys-3tys , 3,4,5 bieg ale tylko przy bucie na podlodze) Jedz do Roba do tune-up,to ogarnie temat.Ja tez mialem podobnie i okazalo sie vacum.
alvaro Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Bieniek Tak Ci się sypie ten po powodziowiec ?
Lodówa Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 miales postawic piwo za obejrzenie A4 pod kielcami a nawet sie nie zatrzymal nie boj sie nie gryziemy kurcze nie mogłem sie zatrzymać nawet nie wiedziałem ze tam byłeś a piwko to wypijesz i to nie jedno tylko niech znajdzie sie okazja :polew:
Rekomendowane odpowiedzi