FAZY Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 no to już taki leciwy szwagier alle wypić jeszcze potrafi
OLO_GDA Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 CNF jest na kartuskiej ale nie kolo zajezdni tylko ze dwa kilometry za... wiec jak trzeba przejechac przez tory to tam jest taka firma co zawieszeniami sie zajmuje...
Tomeks Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 na Kartuskiej przed zajezdnią tramwajową na Kartuskiej jest zajezdnia ...do tej pory myślałem,że tylko w Nowym Porcie i w Oliwie
FAZY Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Tomeks ty to słabo znasz jednak Gdańsk
Tomeks Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Tomeks ty to słabo znasz jednak Gdańsk no chyba tak :gwizdanie: na Kartuskiej to jest pętla tramwajowa,ale dla was,rolników,to to samo co zajezdnia
GILI Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Tomeks ty to słabo znasz jednak Gdańsk no chyba tak :gwizdanie: na Kartuskiej to jest pętla tramwajowa,ale dla was,rolników,to to samo co zajezdnia nie świruj sam na niej mazdą zawracałeś,bo miała zbyt mały skręt
FAZY Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Ja z rolą nigdy nie miałem nic wspólnego ,ale się zastanawiam czy nie zostać rolnikiem ,zawsze krus mniejszy od zusu
Tomeks Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 sam na niej mazdą zawracałeś,bo miała zbyt mały skręt :decayed słaby skręt to w T4 jest,maźdzora ma tył napęd,a do tego siedzi sie na kole,zawraca na szerszej jezdni
mydlo Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Tomeks ty to słabo znasz jednak Gdańsk no chyba tak :gwizdanie: na Kartuskiej to jest pętla tramwajowa,ale dla was,rolników,to to samo co zajezdnia nie świruj sam na niej mazdą zawracałeś,bo miała zbyt mały skręt i pewnie ledwo wyrobiła
GILI Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 sam na niej mazdą zawracałeś,bo miała zbyt mały skręt :decayed ,maźdzora ma tył napęd,a do tego siedzi sie na kole,zawraca na szerszej jezdni miała bo zdechła
Tomeks Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Ja z rolą nigdy nie miałem nic wspólnego ,ale się zastanawiam czy nie zostać rolnikiem ,zawsze krus mniejszy od zusu ee tam,ponoć c**jnia jest teraz na roli ...alvaro jeździł A4,a teraz marną polówką 1.4tedei,ale się pociesza,mówi -ale ci powiem,to jedzie,jedzie
FAZY Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Alv zainwestował w szpinak i się przejechał ,nie długo będzie jeżdził maluchem
Tomeks Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 sam na niej mazdą zawracałeś,bo miała zbyt mały skręt :decayed ,maźdzora ma tył napęd,a do tego siedzi sie na kole,zawraca na szerszej jezdni miała bo zdechła wkrótce będzie reaktywacja,już drugi silniczek leży na pace,przekładka i będzie biały dostawczy maybach śmigał po Gdyni
mydlo Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 wkrótce będzie reaktywacja,już drugi silniczek leży na pace,przekładka i będzie biały dostawczy maybach śmigał po Gdyni :polew:
FAZY Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 mnie to też śmieszy,ale pożyjemy zobaczymy :gwizdanie:
mydlo Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 w sumie mówił że LED-y do tyłu zrobi i zrobił ... po 3 latach
Tomeks Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 wkrótce będzie reaktywacja,już drugi silniczek leży na pace,przekładka i będzie biały dostawczy maybach śmigał po Gdyni :polew: dzisiaj na skrzyżowaniu Kartuska-Morska widzę dostawcze czerwone ducato,słońce tak świeciło,że kierowcy nie widziałem,ale tradycyjnie pokazuje -FUCKYOU-,sprzed ducato odjeżdża jakieś mniejsze auto,patrzę,a to peugeot
mydlo Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 ojjj taka drobniutka [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 18:02_________________________________________________ pokazuje -FUCKYOU-,sprzed ducato odjeżdża jakieś mniejsze auto,patrzę,a to peugeot haha kiedyś ktoś Cię uszkodzi
Rekomendowane odpowiedzi