alvaro Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Tomeks słabo byłeś zmatowany że Ci fioletowy kolor zjechał ??
Łepski Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Dokladnie ta, chlopak moim zdaniem troche wyolbrzymia Biorac pod uwage ze facet daje pare drzwi i blotnik wiec robota blacharza ogranicza sie do tylniego blotnika, malowany i tak musi byc caly bok takze kolor nowych elementow jest nie wazny :gwizdanie: Łepski przydziobał Co ja, co ja. Mi tak dobrze
GILI Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Tomeks słabo byłeś zmatowany że Ci fioletowy kolor zjechał ?? ....wzrok mi się do tych ich fioletów przyzwyczaił i znowu forum dziwnie wygląda.... :thumbdown:
Madas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Tomeks słabo byłeś zmatowany że Ci fioletowy kolor zjechał ?? ....wzrok mi się do tych ich fioletów przyzwyczaił i znowu forum dziwnie wygląda.... :thumbdown: to prawda ... dziwnie :gwizdanie:
GILI Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Tomeks słabo byłeś zmatowany że Ci fioletowy kolor zjechał ?? ....wzrok mi się do tych ich fioletów przyzwyczaił i znowu forum dziwnie wygląda.... :thumbdown: to prawda ... dziwnie :gwizdanie: mów dalej..
Bieniek Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Mnie choroba rozlozyla.Nie pojawie sie
antonio Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 co z sinizną??? dlaczego zróżowiała
GILI Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Chciałem przyjechać,ale chyba jednak nie dam rady...
antonio Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 u Ola na 18? pogoda zj***na więc możliwe, że zdążę gryll już o 18 rozpalony?
Tomeks Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 no to gryll ...tylko kiełbasy pozabierać,a nie jak ostatnio
antonio Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 no to gryll ...tylko kiełbasy pozabierać,a nie jak ostatnio aż k**wa darmozjady na harpuna chcieli sie nażreć
wypsiu Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Mnie choroba rozlozyla.Nie pojawie sie ... przywrócić Bieńkowi Vip-a bo chłopak się przekręci ...
Madas Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 Tomeks słabo byłeś zmatowany że Ci fioletowy kolor zjechał ?? ....wzrok mi się do tych ich fioletów przyzwyczaił i znowu forum dziwnie wygląda.... :thumbdown: to prawda ... dziwnie :gwizdanie: mów dalej.. co mówić ...nie wyczujesz o co cho [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2010, 23:24_________________________________________________Bieniek norma w tym okresie nasza mała drugi raz antybiotyk w ciągu 3 tyg :thumbdown:
Rekomendowane odpowiedzi